U. Boltas: „C. Ronaldo gerokai pranoksta L. Messi“

Greičiausias pasaulio žmogus Usainas Boltas įsitraukė į jau senokai futbolo ikonų Pele ir Diego Maradona pradėtą žodžių karą. U. Boltas nusprendė išreikšti savo nuomonę diskusijoje, kurioje lyginamas Cristiano Ronaldo ir Lionelis Messi, rašo soccernet.com.

U. Boltas geriausiu futbolininku laiko C. Ronaldo.<br>AP
U. Boltas geriausiu futbolininku laiko C. Ronaldo.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 13, 2012, 9:49 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:36 AM

„Nėra jokių abejonių, kad Cristiano pranoksta Messi. Jis įvairiapusiškesnis futbolininkas. „Ballon d'Or“ apdovanojimą įteikčiau C. Ronaldo. Juk jis sugeba išlikti viršūnėje, o tai pats sunkiausias dalykas“, - teigė „Žaibas“, kuris Londone iškovojo 100, 200 ir 4x100 metrų bėgimo varžybų aukso medalius.

U. Boltas tikino, jog „Barcelona“ žvaigždė L. Messi, „Ballon d'Or“ apdovanojimą laimėjęs 2009, 2010 ir 2011 metais, nėra tokio aukšto lygio, kaip Madrido „Real“ lyderis ir brangiausias futbolininkas pasaulyje C. Ronaldo. Sprinterio žodžius galima suprasti, juk jis prisiekęs „Manchester United“ sirgalius, o C. Ronaldo dalį karjeros praleido šiame klube.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.