R. van Persie „Manchester United“ kainavo 24 mln. svarų, kontraktas sudarytas 4 metams

Robinas van Persie oficialiai tapo „Manchester United” komandos nariu. Penktadienį R. van Persie ir Anglijos „Premier“ lygos vicečempionai sutarė dėl visų smulkmenų ir padėjo parašus. Nyderlandų rinktinės puolėjas Mančesterio komandai kainavo apie 24 milijonus svarų. R. van Persie parašą suraitė ant ketverius metus galiosiančios sutarties.

R. van Persie į „Manchester United“ atvyko iš Londono „Arsenal“.<br>AP
R. van Persie į „Manchester United“ atvyko iš Londono „Arsenal“.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

2012-08-17 20:55, atnaujinta 2018-03-17 07:39

„Nekantrauju žengti į kelią, kur per ilgą laiką buvo daugybė puikių puolėjų. Atiduosiu visą save, kad komanda laimėtų ir iškovotų trofėjus. Negaliu sulaukti starto“, – teigė puolėjas.

R. van Persie tapo penktuoju Londono „Arsenal“ kapitonu, kuris nuo 2004 metų paliko komandą. Anksčiau ekipą paliko Patrickas Vieira, Thierry Henry, Williamas Gallasas ir Cescas Fabregasas.

Puolėją „Arsenal“ privalėjo parduoti po to, kai olandas nesutiko su klubo pasiūlytomis sąlygomis. Žaidėjas yra ne kartą reiškęs pasipiktinimą dėl klubo strategijos, dėl kurios „Arsenal“ trofėjaus nėra laimėjusi nuo 2005 metų.

R. van Persie taip pat domino „Manchester City“ ir „Juventus“ komandas, tačiau treneris seras Alexas Fergusonas buvo atkaklesnis ir prisiviliojo olandą į ekipą. R. van Persie turėtų debiutuoti pirmosiose „Manchester United“ komandos rungtynėse naujajame sezone su „Everton“.

„Robinas yra pasaulinės klasės puolėjas. Jis tai įrodė ne kartą. Mūsų aistruoliams jo talento pristatyti nereikia – šis puolėjas yra daug įvarčių įmušęs ir į mūsų vartus“, – kalbėjo A. Fergusonas.

R. van Persie pasitraukimas „Arsenal“ klubui tapo galvos skausmu. Jau dabar komanda ekspertų yra nurašoma ir nelaikoma varžovu „Manchester United, „Manchester City“ ar „Chelsea“ klubams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.