Anglijos čempionų treneris R. Mancini: „Manchester United“ su R. van Persie - favoritai“

„Manchester City“ strategas Roberto Mancini pripažino, kad Robiną van Persie įsigijęs „Manchester United“ klubas yra favoritas laimėti Anglijos „Premier“ lygą, rašo eurofootball.l.

R. Mancini teigė, jog "Manchester United" - Anglijos lygos favoritai.<br>AP
R. Mancini teigė, jog "Manchester United" - Anglijos lygos favoritai.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 18, 2012, 6:46 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:28 AM

Praėjusį sezoną „raudonieji velniai“ užleido sostą Mancini auklėtiniams, tačiau šią vasarą į savo gretas už daugiau nei 30 milijonų eurų pasikvietė grėsmingą tandemą su Wayne'u Rooney sudarysiantį R. Van Persie.

„Van Persie praėjusį sezoną buvo geriausias lygos puolėjas,- sakė Mancini. - Kartu su Rooney jie sudarys vieną geriausių duetų čempionate. Tad praėjusią savaitę įvardydamas „Manchester United“ favoritu kalbėjau rimtai.“

Italas taip pat pridūrė, jog „Manchester United“ ekipa turi daugiau patirties: „Jie kaunasi dėl titulo pastaruosius 20 metų. Mes per vienerius metus to pakeisti nesugebėsime. Be to, bet kuri komanda, kuri įsigytų Van Persie, sustiprėtų. Maniau, kad jis liks „Arsenal“ gretose arba kelsis į kitą klubą, nes mes turime keturis puolėjus, tad olandui vietos nebuvo.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.