A. Del Piero savo karjerą tęsti gali „Sion“ komandoje iš Šveicarijos

Italijos futbolo ikona ir Turino „Juventus“ veidas Alessandro Del Piero sulaukė Šveicarijos klubo „Sion“ pasiūlymo. 37 metų A. Del Piero nuo 1993 metų rungtyniavo „Juventus“ komandoje, tačiau „Serie A“ čempionai naujajam sezonui puolėjo nepanoro, rašo insidefootball.lt.

A. Del Piero laisvuoju agentu tapo praėjusio sezono pabaigoje, tačiau kabinti batelių ant vinies nenori ir ieško komandos.<br>AP
A. Del Piero laisvuoju agentu tapo praėjusio sezono pabaigoje, tačiau kabinti batelių ant vinies nenori ir ieško komandos.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 28, 2012, 10:12 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 2:52 AM

A. Del Piero laisvuoju agentu tapo praėjusio sezono pabaigoje, tačiau kabinti batelių ant vinies nenori ir ieško komandos.

Puolėjas yra siejamas su JAV futbolo lyga bei turtingais klubais iš Azijos. Dabar A. Del Piero turi progą savo karjerą tęsti dėl pasiekimų žinomame klube. „Sion“ ekipa Šveicarijoje – lyderė. Be to, šią vasarą ji prisiviliojo Gennaro Gattuso.

„Sion“ prezidentas Christianas Constantinas, kartu su kitais klubo vadovais, buvo atvykęs į Turiną, kur kalbėjosi su puolėjo atstovais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.