Naujasis LFF prezidentas – R. Skaisgirys?

Nušalintasis Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Julius Kvedaras savo bendražygiams pažadėjo į savo vietą pastatyti „klusnų statytinį – vieną garsų televizijos prodiuserį“, rašo futbolas.lt.

Buvęs krepšininkas R.Skaisgirys kažkodėl įvardijamas galimu pretendentu į Futbolo federacijos prezidento postą<br>V.Balkūnas
Buvęs krepšininkas R.Skaisgirys kažkodėl įvardijamas galimu pretendentu į Futbolo federacijos prezidento postą<br>V.Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2012, 6:20 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:14 PM

Ne paslaptis, kad pastarąjį mėnesį J.Kvedaro kabineto slenkstį ne kartą mynė įvairių serialų prodiuseris Rolandas Skaisgirys, tad futbolo visuomenėje nedviprasmiškai pradėta kalbėti, kad būtent jis turėtų pakeisti didelių problemų turintį dabartinį prezidentą, spėja futbolas.lt.

Neadekvačiais veiksmais garsėjantis R.Skaisgirys praėjusį savaitgalį šalies futbolo III lygos rungtynėse „Prelegentų“ komandos draugus išvadinęs debilais ir teisėjo paklausęs, ar pastarasis „ach..el“ buvo pašalintas iš aikštės. „Prelegentai“ „Spartakui“ pralaimėjo 0:5.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.