LFF Vykdomojo komiteto posėdis – už apsaugos sienos

Penktadienio popietę Lietuvos futbolo federacijos (LFF) stadione zujo darbininkai. Stadionas ruošiamas šį vakarą vyksiančioms atrankos į 2014 metų pasaulio čempionatą grupės rungtynėms tarp Lietuvos ir Slovakijos rinktinių. Penktadienį LFF stadione vyksta ir dar vienas Lietuvos futbolui svarbus įvykis – LFF Vykdomojo komiteto posėdis.

Prie įėjimų į stadioną budėję saugos tarnybos darbuotojai, neįleido net į šalia esančias automobilių stovėjimo aikšteles.<br>V. Balkūnas
Prie įėjimų į stadioną budėję saugos tarnybos darbuotojai, neįleido net į šalia esančias automobilių stovėjimo aikšteles.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 7, 2012, 6:12 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:39 PM

Penktadienį į LFF stadioną ar jo prieigas patekti buvo neįmanoma. Prie įėjimų budėję saugos tarnybos darbuotojai, neįleido net į šalia esančias automobilių stovėjimo aikšteles.

Taip buvo bandyta apsisaugoti nuo žiniasklaidos dėmesio Vykdomojo komiteto nariams ir posėdyje dalyvaujantiems Tarptautinės futbolo asociacijos (FIFA) ir Europos futbolo asociacijų sąjungos (UEFA) atstovams.

Vienas svarbiausių posėdyje sprendžiamų klausimų – situacija susidariusi kai Kauno Kauno apylinkės teismo sprendimu nuo pareigų buvo nušalintas Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentas Julius Kvedaras.

Lrytas.lt paklaustas ar matė į stadioną atvažiuojant nušalintą LFF prezidentą J. Kvedarą apsaugos darbuotojas papurtė galvą. „Neatvažiavo“, - patikino.

Penktadienį Vidaus reikalų ministerijoje (VRM) lankėsi UEFA generalinio direktoriaus pavaduotojas Theodore'as Theodoridis ir FIFA Plėtros departamento vadovė Europos šalių regionui Eva Pasquier, praneša naujienų agentūra ELTA.

Svečiai susitiko su vidaus reikalų ministro patarėju Gintautu Babravičiumi bei VRM Viešojo saugumo politikos departamento direktoriumi Tomu Žilinsku ir aptarė LFF susidariusią situaciją. Šiame susitikime taip pat dalyvavo LFF generalinis direktorius Edvinas Eimontas, Ministro Pirmininko patarėjas Mindaugas Špokas bei vieno iš UEFA komiteto narys Liutauras Varanavičius, pranešė ministerija. 

Per susitikimą buvo apsikeista informacija dėl įvykių, susijusių su situacija LFF, ir sutarė ateityje konstruktyviai bendradarbiauti sprendžiant iškylančias problemas. Be to, UEFA atstovai informavo, kad organizacija, vykdydama savo pradėtą tyrimą, tiesiogiai kreipsis į Generalinę prokuratūrą dėl papildomos informacijos. 

Penktadienį vykusiame LFF vykdomojo komiteto posėdyje organizacijai laikinai pavesta vadovauti parlamentarui Žilvinui Šilgaliui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.