W. Rooney atskleidė didžiausią savo karjeros klaidą

Anglijos futbolininkas Wayne'as Rooney atskleidė, kada jis padarė didžiausią klaidą per savo karjerą. Neseniai išleistoje autobiografijoje sportininkas papasakojo apie juodą savo gyvenimo periodą, kuris vos nesibaigė jo pasitraukimu iš „Manchester United“ komandos.

W. Rooney papasakojo, kad jam apsispręsti padėjo paprasta A. Fergusono mintis apie karvę.<br>"Reuters"
W. Rooney papasakojo, kad jam apsispręsti padėjo paprasta A. Fergusono mintis apie karvę.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 8, 2012, 4:05 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:26 PM

2010 metų rudenį futbolininkas išplatino pranešimą, kuriame klausė, kad „Raudonieji velniai“ vis dar sugeba pritraukti aukščiausios klasės žaidėjus. Taip W. Rooney davė suprasti, kad nori palikti klubą ir žaisti kitur. Tačiau po dviejų dienų puolėjas apsigalvojo - visi „Manchester United“ gerbėjai lengviau atsikvėpė, kai W. Rooney pasirašė naują penkerių metų trukmės sutartį su klubu.

Dabar pranešimą, kuriuo tada pašiurpino komandos gerbėjus ir trenerį Alexą Fergusoną, W. Rooney vadina didžiausia klaida. Savo autobiografijoje žaidėjas dėl to labai gailisi: „2010 metų rugsėjį mano kulkšnis mane vedė iš proto. Pykau ant savęs, ant žaidimo, ant traumos ir mane erzino viskas aplink. Užstringau prastos formos rate ir negalėjau išsivaduoti. Ir tada padariau didžiausią klaidą per savo futbolininko karjerą“, - apie savo tuometinę būseną pasakojo W. Rooney.

Jis prisiminė, kad požiūris į aplinką pasikeitė po pokalbio su treneriu. „Supratau, kad vienintelis asmuo, žinantis, kas vyksta, esu aš pats. Tačiau net aš pats nežinojau, ko noriu“, - savo abejones prisiminė W. Rooney. Jis prisiminė, kokią paprastą išmintį rėžė treneris: „Kartais pasižiūri į lauką ir matai karvę. Manai, kad ta karvė yra geresnė už tą, kurią pats laikai savo lauke. Tačiau iš tikrųjų taip nėra“.

„Treneris pasakė, kad kitur žolė nėra žalesnė, nors taip ir atrodo. Jis buvo teisus, - mano W. Rooney, - Man patinka tai, ką matau savo lauke. Supratau, kad klydau. United norėjo to paties, kaip ir aš: trofėjų, sėkmės ir būti geriausi“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.