„Chelsea“ treneris apie Brazilijos talentą Oscarą: „Laukėme, kol jis atsiskleis“ (video)

UEFA Čempionų lygos nugalėtojos titulą ginanti Londono „Chelsea“ komanda turnyrą pradėjo ne taip, kaip tikėjosi. Pirmąsias rungtynes su Turino „Juventus“ ekipa Londone „Chelsea“ sužaidė lygiosiomis 2:2.

Oscaras (kairėje) pelnė abu „Chelsea“ įvarčius.<br>AP
Oscaras (kairėje) pelnė abu „Chelsea“ įvarčius.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 20, 2012, 5:05 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:19 PM

Po rungtynių „Chelsea“ treneris Roberto di Matteo apgailestavo, kad jo auklėtiniams nepavyko įmušti pergalingo įvarčio.

„Buvo geras mačas, o rungtynėms artėjant link pabaigos abi komandos galėjo iškovoti pergalę. Turėjome šansą įmušti trečią įvartį ir baigti rungtynes, tačiau jiems pavyko išlyginti rezultatą.

Jautėme, kad esame favoritai, tačiau sugebėjome pasiekti tik lygiąsias. Padarėme keletą klaidų, o jie sugebėjo puikiai užbaigti atakas. Žinojome, kad mūsų varžovai žaidžia kokybiškai ir turi daug gerų žaidėjų“, - kalbėjo treneris.

R. di Matteo negailėjo pagyrų abu įvarčius įmušusiam 21 metų Brazilijos talentui Oscarui.

Oscaras šį vakarą žaidė nuostabiai. Laukėme kol jis atsiskleis ir sulaukėme. Savo darbą jis atliko puikiai, įmušė du įvarčius. Antrasis buvo fantastiškas.

Jo vaidmuo šiose rungtynėse buvo labai svarbus. Šis žaidėjas yra labai talentingas. Turime pamiršti jo jauną amžių. Oscaras yra Brazilijos rinktinės narys, o prasimušti į tą komandą yra sudėtinga. Esame labai laimingi, kad šis žaidėjas gina „Chelsea“ garbę“, - sakė strategas.

„Juventus“ ekipos trenerio asistentas Massimo Carrera džiaugėsi, jog po pertraukos į Čempionų lygos turnyrą grįžusi komanda įrodė, jog yra verta kautis tarp stipriausių Europos klubų.

„Rungtynių pradžioje praleidome du įvarčius, tačiau nepasidavėme ir sugebėjome atstatyti pusiausvyrą. Pirmąjį įvartį pelnęs Arturo Vidalis atspindi komandos dvasią. Rungtynių metu jis susižeidė ir norėjome jį pakeisti, bet jis pasakė, kad viskas gerai ir grįžęs įmušė įvartį. Tai parodo mūsų stiprybę.

Žinome savo trūkumus, žinome kurias savo žaidimo puses mums reikia tobulinti. Šias rungtynes galėjome laimėti, bet galėjome ir pralaimėti. Toks yra futbolas. Džiaugiuosi, kad įrodėme, kad galime žaisti aukščiausios klasės futbolą“, - kalbėjo M. Carrera.

Staigmenos pirmosiose rungtynėse vos nepateikė Maskvos „Spartak“ futbolininkai. Jie išvykoje 2:3 nusileido Ispanijos vicečempionei „Barcelona“ ekipai.

Katalonų treneris Tito Vilanova po rungtynių gyrė varžovus ir atskleidė, kad ketina komandą papildyti jaunais žaidėjais.

„Pasirodėme gerai, bet ne geriausiai. Džiaugiuosi tuo, kaip sureagavome į antrą varžovų įvartį. Džiugu, kad turnyrą pradėjome pergale. Turėjome daug progų, tačiau lengva nebuvo. Jie gerai gynėsi ir rengė daug kontratakų.

Ketiname pasinaudoti keletu žaidėjų iš rezervinės komandos, kol Gerardas Pique gydysis traumą. Tikimės, kad is greit sugrįš, tačiau jei ne – pakviesime jaunus žaidėjus“, - kalbėjo T. Vilanova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.