Brazilas R. Ledesma – geriausias A lygos liepos ir rugpjūčio žaidėjas

Geriausio Lietuvos futbolo A lygos čempionato liepos ir rugpjūčio mėnesių žaidėjo prizą atsiėmė Marijampolės „Sūduvos“ legionierius iš Brazilijos Rafaelis Ledesma.

R.Ledesma su geriausio žaidėjo prizu prieš rungtynes Marijampolėje.<br>V. Knyzelis (LFF)
R.Ledesma su geriausio žaidėjo prizu prieš rungtynes Marijampolėje.<br>V. Knyzelis (LFF)
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-20 16:42, atnaujinta 2018-03-16 16:19

29 metų futbolininkas per liepą ir rugpjūtį sužaistus 7-is čempionato turus trejose rungtynėse pats įmušė 4-is įvarčius, o 2 kartus taip pat asistavo komandos draugams.

Saugo ir puolėjo pozicijose rungtyniaujančio brazilo įspūdingas individualus žaidimas padėjo komandai iškovoti 4 pergales bei 2 lygiąsias ir įsitvirtinti trečioje turnyro lentelės vietoje. Liepos pradžioje šioje pozicijoje buvo Pakruojo „Kruoja“, tačiau dabar „Sūduva“ lenkia varžovę penkiais taškais.

R. Ledesma vasarą pasižymėjo ne tik mūsų šalies čempionate – du legionieriaus įvarčiai pirmojo UEFA Europos lygos atrankos etapo rungtynėse Latvijoje padėjo „Sūduvai“ eliminuoti Daugpilio „Daugavą“.

Geriausio liepos-rugpjūčio mėnesio žaidėjo prizą R.Ledesmai trečiadienį prieš rungtynes su Tauragės „Tauru“ įteikė Marijampolės apskrities futbolo federacijos prezidentas Romas Kukis.

2007 metais geriausiu Lietuvos pirmenybių žaidėju rinktas R.Ledesma gerą sportinę formą kol kas demonstruoja ir rugsėjį. „Sūduvos“ saugas jau įmušė įvartį į Panevėžio „Ekrano“ vartus, o vakar du kartus pasižymėjo dvikovoje su „Tauru“.

Geriausius čempionato žaidėjus renka klubų atstovai ir Lietuvos nacionalinės rinktinės treneriai. Gegužės mėnesį geriausiu žaidėju išrinktas Pakruojo „Kruojos“ saugas Donatas Petrauskas, o birželį juo tapo „Šiaulių“ latvis Igoris Kozlovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.