Antausį nuo BATE gavusio „Bayern“ treneris J. Heynckesas: „Dabar privalome rinkti taškus“

„Dabar privalome suvokti, kad daugiau negalime leisti nutikti tokiems dalykams. Turime rinkti taškus. Į kiekvienas rungtynes turime žiūrėti lyg į finalą“, - nurijęs skaudžia piliulę kalbėjo Miuncheno „Bayern“ treneris Juppas Heynckesas, kurio auklėtiniai Čempionų lygoje antradienį netikėtai 1:3 pralaimėjo Barysavo BATE komandai.

J. Heynckeso auklėtiniai patyrė skaudų pralaimėjimą.<br>AP
J. Heynckeso auklėtiniai patyrė skaudų pralaimėjimą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2012, 9:54 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:20 AM

“Belieka su tuo susitaikyti ir toliau dirbti. - teigė „Bayern“ vartininkas Manuelis Neueris. - Privalome laimėti būsimus mačus su „Lille“, o tada, turėdami 9 taškus, žiūrėsime į situaciją. Žinoma, mums pralaimėti 1:3 yra labai kartus“.

Pralaimėjimas Baltarusijos komandai užbaigė „Bayern“ devynių pergalių seriją. Dabar Miuncheno komanda, stipriausių Europos klubų turnyre triumfavusi keturiskart, atsidūrė tarp trijų žemiau esančių F grupės ekipų, visomis jėgomis kovosiančių dėl vietos kitame etape.

Praėjusių metų Čempionų lygos finale kovojusi „Bayern“ komanda dabar turi tris taškus – tiek pat, kiek ir „Valencia“ ekipa. Netikėtai laimėjusi BATE turi šešis taškus ir yra pirmoje F grupės vietoje.

“Bayern“ žaidėjų rinkoje yra išleidusi daugiau nei 70 milijonų eurų, nes norėjo užpildyti spragas ir tinkamai pasirengti šio sezono Čempionų lygai.

Tačiau nei saugas Javi Martinezas, mače su BATE pasirinktas vietoje Bastiano Schweinsteigerio, nei Mario Mandžukičius Minske įtakos „Bayern“ komandos žaidimui nedarė.

Varžovų pusėje pirmąjį kėlinį praleidę ir mažiausiai porą įvarčių įmušti turėję „Bayern“ futbolininkai, žaidę be traumuoto Arjeno Robbeno, nepademonstravo ekipai įprasto žaidimo.

„Galbūt dabartinė situacija mus privers kiekviename mače kovoti visu 100 procentų“, - teigė J. Heynckesas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.