F.B.K. „Kaunas” tikisi sirgalių paramos rungtynėse su „Žalgiriu“

Nenumaldomai artėjant Futbolo bendruomenės klubo „Kaunas“ ir Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ komandų draugiškam mačui, Geltonai Žali su savo partneriais sukūrė video klipą, kuriame išreiškė savo mintis apie tai kas jiems yra futbolas.

F.B.K. "Kaunas" žaidėjai.<br>fbk-kaunas.lt
F.B.K. "Kaunas" žaidėjai.<br>fbk-kaunas.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-30 11:03, atnaujinta 2018-03-15 19:12

Su šūkiu: „Kaunieti! Ką tau reiškia žodis - futbolas? Jei tau futbolas simbolizuoja: aistrą, bendruomenę, ištikimybę, vienybę, tradiciją, pergalės skonį, garbę, euforiją ir Geltonai Žalius. Tai tuomet tu privalai būti stadione“ F.B.K. „Kaunas“ kviečia visus kauniečius ir miesto svečius lapkričio 3 d., šeštadienį, į S. Dariaus ir S. Girėno sporto centro stadioną palaikyti atgimstančio futbolo klubo.

Vaizdo klipe nusifilmavęs kauniečių ekipos gynėjas Mantas Fridrikas, teigė, jog visa komanda su nekantrumu laukia artėjančios dvikovos prieš vienus iš A lygos lyderių.

„Žinome, jog rungtynės su VMFD „Žalgiriu“ bus nelengvas iššūkis mūsų mėgėjiškai komandai, tačiau tikimės ir stengsimės šį šeštadienį Kauno miestui padovanoti futbolo šventę“, - sakė Lietuvos nacionalinės ir U-21 rinktinės marškinėlius vilkėjęs futbolininkas.

F.B.K. „Kaunas“ susikūrė šių metų gegužės 31 d., kuomet septyni aktyviausi Kauno miesto futbolo entuziastai pasirašė klubo steigimo sutartį. Sirgaliai ryžosi tokiam žingsniui, įkvėpti Vilniaus miesto futbolo draugijos VMFD „Žalgiris“ istorijos, kuomet prieš keletą metų, panašioje situacijoje atsidūręs sostinės klubas vos neišnyko, tačiau savų sirgalių pagalba sugebėjo nepalūžti ir dabar yra laikomas vienu realiausiu pretendentų į šių metų A lygos auksą.

„Šiuo metu Geltonai Žalių klubas žengia tuo pačiu keliu, kuriuo prieš keletą metų ėjo ir vilniečiai. Mes norime parodyti kauniečiams, jog Laikinojoje sostinėje futbolas dar gyvas. Juk niekas nenori, kad tradicijas ir istoriją turinčios ekipos išnyktų iš Lietuvos futbolo žemėlapio“, - kalbėjo F.B.K. „Kaunas“ vadovas Valdas Knyzelis.

F.B.K. „Kaunas“ komandos atstovai viliasi, jog į futbolo išsilgusi S.Dariaus ir S.Girėno sporto centro stadioną susirinks nemažas būrys žiūrovų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.