R. Mancini: „Nesame pasirengę Čempionų lygai“

„Nemanau, kad jie yra pasirengę triumfuoti Čempionų lygoje“, - pareiškė žaidėjams pinigų negailinčios „Manchester City“ komandos treneris Roberto Mancini, kurio auklėtiniai antradinio vakarą stos į žūtbūtinę kovą su Amsterdamo „Ajax“ futbolininkais, kuriems praėjusiame ture pralaimėjo 1:3.

Brangieji „Manchester City“ futbolininkai gali ir šiame sezone likti už Čempionų lygos atkrintamojo etapo borto.<br>AP
Brangieji „Manchester City“ futbolininkai gali ir šiame sezone likti už Čempionų lygos atkrintamojo etapo borto.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters” ir lrytas.lt inf.

Nov 5, 2012, 8:55 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 4:27 PM

Nors komandoje yra keletas vienų brangiausių futbolininkų pasaulyje, „Manchester City“ pajėgiausiame Europos klubų čempionate pasigirti geras rezultatais negali. Pernai grupės barjero neperžengę R. Mancini auklėtiniai gali pakartoti savo nesėkmę, nes po trijų mačų jie yra „Mirties“ (D) grupės dugne.

Pralaimėjimas „Ajax“ ekipai reikštų, kad bet kokios „Manchester City“ viltys žengti į atkrintamąjį etapą būtų sudaužytos.

„Jeigu sakysime, kad esame pasirengę laimėti, nebūsime atviri. Šiemet, kaip ir pernai, patekome į labai sunkią grupę“, - teigė R. Mancini, kurio auklėtiniai D grupėje varžosi ir su Vokietijos čempione Dortmundo „Borussia“ komanda, ir su Ispanijos čempionais Madrido „Real“ futbolininkais.

„Esame gera komanda, tačiau nesame pasirengę Čempionų lygai taip, kaip kitos komandos. „Chelsea“ laimėti Čempionų lygą mėgino ištisus dešimt metų“, - kalbėjo R. Mancini.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.