Po mačo operatorių ir arbitrus užsipuolęs R. Mancini: „Teisėjai dirbo prastai“ (video)

Įpykęs „Manchester City“ strategas Roberto Mancini po antradienio lygiųjų 2:2 su Amsterdamo „Ajax“ negailėjo kritikos Čempionų lygos rungtynių teisėjui. R. Mancini ir jo auklėtiniai mačo pabaigoje netgi buvo apsupę teisėją Peterį Rasmusseną, kuris 88 minutę neįskaitė Sergio Aguero įvarčio, o vėliau nesureagavo į Mario Balotelli prašymą skirti 11 metrų baudinį.

R. Mancini po rungtynių užsipuolė teisėjus.<br>AP
R. Mancini po rungtynių užsipuolė teisėjus.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters” ir lrytas.lt inf.

Nov 7, 2012, 12:55 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 3:52 PM

„Aš pasakiau teisėjui: „Tai buvo įvartis. Sveikinu. Tai tikrai buvo įvartis“. - po intriguojančios C grupės dvikovos teigė R. Mancini. - Aš nepamačiau to epizodo (kur M. Balotelli prašo baudinio – Red.), tačiau žaidėjai teigė, kad ten tikrai buvo 11 metrų baudinys. Nors ir nemačiau paskutinės situacijos, manau, kad teisėjas ir jo asistentai šįvakar pasirodė prastai. Manau, kad mes įmušėme tris įvarčius ir praleidome du kvailus smūgius“.

Lygiosios išsaugojo „Manchester City“ sirgalių viltis, kad jų komanda pateks į kitą etapą, tačiau dabar R. Mancini auklėtiniams būtina laimėti du likusius mačus su Madrido „Real“ ir Dortmundo „Borussia“. Be to, jiems reikia tikėtis, kad visos kitos rungtynės vyks jų naudai. „Manchester City“ treneris atskleidė, kad tiki, jog įvykių grandinė negali būti palanki jų ekipai.

„Tai neįmanoma. Mes galime surinkti tik aštuonis taškus. Jeigu grupės etapą baigsime su aštuoniais taškais ir pateksime į kitą etapą – laimėsime Čempionų lygą, nes tai bus mūsų likimas. Visada tikėjau savo komanda. Kartais darėme klaidas. Kaip kad praleisti du įvarčiai su „Ajax“, tačiau aš tikiu vyrukais“, - kalbėjo italas.

„Ajax“ strategas Frankas De Boeris buvo nusivylęs savo žaidėjais, kurie dėka dviejų Siemo de Jongo įvarčių jau po 17 minučių pirmavo 2:0.

„Žaidėjai persirengimo kambaryje atrodė nusivylę, todėl tai geras ženklas. Kodėl? Nes jie jautė, kad galėjo žengti didelį žingsnį atkrintamojo etapo link. Žaisti Europos čempionatuose – svarbu ir nėra skirtumo, ar tai Čempionų lyga, ar Europos lyga. Žinoma, mes stengsimės iškovoti taškus mače su Dortmundu“, - kalbėjo F. De Boeris, kuris pakomentavo ir paskutinėmis minutėmis nutikusius įvykius.

„Iškart pagalvojau (S. Aguero atvejis), kad buvo nuošalė. Tuomet pažiūrėjau į teisėją ir jo asistentą. Jie pasitikėjo savo sprendimu ir dėl to jokių abejonių nebuvo. Aš nemačiau apeliacijos į 11 metrų baudinį, tačiau tau kartais pasiseka su teisėjų sprendimais, o kartais – ne“, - teigė „Ajax“ treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.