„Kruojos“ ir „Ekrano“ rungtynės – tiesiogiai per „Lietuvos ryto“ televiziją

Sekmadienį Lietuvos A lygoje bus sužaisti paskutinio turo mačai. Įdomiausia dvikova vyks Pakruojyje, kur vietos „Kruoja“ susitiks su turnyro lentelės lyderiais ir praėjusio sezono čempionais Panevėžio „Ekrano“ futbolininkais. Ar „Kruoja“ atims taškus iš Valdo Urbono auklėtinių ir privers juos paskutiniame ture lyderių poziciją užleisti Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkams, kurie atsilieka tik tašku.

„Ekrano“ futbolininkai jau praktiškai turi trofėjų savo rankose, tačiau panevėžiečiams reikia užtikrintai sužaisti paskutinįjį mačą.<br>A. Padora.
„Ekrano“ futbolininkai jau praktiškai turi trofėjų savo rankose, tačiau panevėžiečiams reikia užtikrintai sužaisti paskutinįjį mačą.<br>A. Padora.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 9, 2012, 6:03 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:28 PM

„Kruojos“ ir „Ekrano“ rungtynes Lietuvos futbolo gerbėjams tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televiziją. Mačas vyks 13 val.

Jeigu „Kruoja“ ir atimtų taškus iš „Ekrano“, „Žalgirio“ futbolininkams taip pat reikėtų sužaisti sėkmingai. Tuo pačiu metu vilniečiai Alytuje kovos su „Dainavos“ ekipa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.