Draugiškose rungtynėse traumą patyręs „Barcelona“ puolėjas A. Sanchezas nežais mėnesį

„Barcelona“ ekipos puolėjas Alexis Sanchezas dėl pėdos traumas bus priverstas praleisti keturias savaites be futbolo, rašo halftime.lt.

Tai jau ne pirma A.Sanchezo trauma šį sezoną.<br>AP
Tai jau ne pirma A.Sanchezo trauma šį sezoną.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 15, 2012, 8:41 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:02 AM

Traumą Čilės futbolininkas patyrė draugiškose rungtynėse su Serbijos nacionaline ekipa ir praėjus vos dvidešimt minučių nuo rungtynių pradžios futbolininkas buvo priverstas palikti aikštę.

Jeigu gydytojų prognozės pasitvirtins, puolėjas bus priverstas praleisti aštuonis „Barcelona“ klubo mačus, tarp kurių bus rungtynės Čempionų lygoje su „Spartak“ ir „Benfica“ bei artimiausiais perskiotojais vietos čempionate, „Atletico“ futbolininkais.

Tai jau ne pirma A.Sanchezo trauma šį sezoną. Anksčiau jam buvo įplyšęs šlaunies raumuo. Futbolininkui taip pat būdinga susižaloti rinktinės mačuose, dėl ko T.Vilanova turėtų būti atsargesnis.

„Barcelona“ stovykloje yra ir geresnių žinių – į rikiuotę prieš šį savaitgalį grįžta komandos kapitonas C.Puyolis, kuris jau gali būt pasiruošęs rungtynėms su „Zaragoza“ šį šeštadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.