D. Beckhamas karjerą JAV baigė čempioniška nuotaika (video)

Davidas Beckhamas karjerą Los Andželo „Galaxy“ klube baigė triumfu JAV MLS lygos taurės finale. Futbolo žvaigždė kartu su „Galaxy“ Lietuvos laiku sekmadienio naktį 3:1 įveikė Hiustono „Dynamo“ ekipą.

Šios rungtynės, vilkint „Galaxy“ marškinėlius, buvo paskutinės klubo žvaigždei, anglui D.Beckhamui, kuris prieš kelias savaites paskelbė paliekąs ekipą.<br>AP
Šios rungtynės, vilkint „Galaxy“ marškinėlius, buvo paskutinės klubo žvaigždei, anglui D.Beckhamui, kuris prieš kelias savaites paskelbė paliekąs ekipą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 2, 2012, 2:29 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 10:49 PM

Nors rungtynėse pirmieji į priekį išsiveržė Hiustono ekipos futbolininkai ir savo persvarą išlaikė daugiau nei 60 minučių, per likusį pusvalandį „Galaxy“ įmušė net tris įvarčius ir iškovojo įtikinamą pergalę.

Tai buvo tik antra iškovota JAV MLS taurė „Galaxy“ klubo istorijoje.

Šios rungtynės, vilkint „Galaxy“ marškinėlius, buvo paskutinės klubo žvaigždei, anglui D.Beckhamui, kuris prieš kelias savaites paskelbė paliekąs ekipą.

Prieš mačą ir po jo, klubo sirgaliai savo numylėtiniui dėkojo jam už žaidimą Los Andžele.

37-erių D.Beckhamas siejamas su persikėlimu į Australiją arba Angliją. Pats veteranas yra minėjęs, kad Anglijoje norėtų vilkėti tik vieno klubo - „Manchester United“ marškinėlius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.