Nieko nelemiantį mačą L. Messi baigė ant neštuvų (video)

Čempionų lygos rungtynėse tarp „Barcelona“ ir Lisabonos „Benfica“ ekipų Lionelis Messi, kuris 2009, 2010 ir 2011 metais buvo pripažintas geriausiu pasaulio futbolininku, patyrė traumą. Antroje susitikimo pusėje po keitimo pasirodęs argentinietis griuvo, susiėmė už kelio ir pats aikštės palikti negalėjo.

Antroje susitikimo pusėje po keitimo pasirodęs argentinietis griuvo ir pats aikštės palikti nebepajėgė.<br>AP
Antroje susitikimo pusėje po keitimo pasirodęs argentinietis griuvo ir pats aikštės palikti nebepajėgė.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 6, 2012, 11:47 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:17 PM

Šiose rungtynėse „Barcelona“ galėjo eksperimentuoti, nes šis mačas katalonų klubui nieko nelėmė, „Barcelona“ jau prieš kovą su „Benfica“ buvo užsitikrinusi pirmą vietą grupėje.

Ekipos vyriausiasis treneris Tito Vilanova antroje mačo pusėje išleido L. Messi į aikštę, žaidėjas po keitimo pasirodė 58 min.

Argentinietis gali pagerinti 40-ies metų Gerdo Mullerio rekordą, kai šiam futbolininkui per kalendorinius metus pavyko įmušti 85 įvarčius. Šiuo metu argentiniečio sąskaitoje – 84 taiklūs smūgiai. Matyt, treneris suteikė šansą argentiniečiui rungtynėse pasižymėti nors vienu įvarčiu ir priartėti prie 1972 metų legendinio vokiečio pasiekimo.

Antrojo kėlinio pabaigoje puolėjas dešiniuoju kraštu įsiveržė į baudos aikštelę, suklaidino vartininką, smūgiavo iš aštraus kampo, kamuolį vartininkas pagavo. Po akimirkos griuvo. L. Messi ir susiėmė už dešiniojo kelio.

„Barcelonos“ lyderis nuo žolės kelias minutes neatsikėlė, tad jį iš aikštės teko išnešti medikams. Kol kas neaišku, kokio rimtumo traumą patyrė ekipos lyderis.

Kiek vėliau klubas informavo, jog L. Messi jaučiasi gerai, tačiau jo kelis yra ištinęs ir ant jo yra mėlynė. Futbolininkui bus atlikti magnetinio rezonanso testai, po kurių turėtų paaiškėti traumos rimtumas.

Rungtynės baigėsi be įvarčių - 0:0.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.