Italijos futbolo herojumi tapo vienišas sirgalius stadiono tribūnoje

Daugiau nei 4 tūkstančių vietų tribūnoje – vienas sirgalius. Tokia situacija buvo Italijos čempionato rungtynėse tarp „Sampdoria“ ir „Udinese“ komandų. Pastaroji ekipa žaidė išvykoje ir jos futbolininkai svečių sirgalių sektoriuje pasigedo įprasto būrio gerbėjų. Vietoje jų žaidėjai išvydo vieną vyrą – Arrigo Brovedani, rašo businessinsider.com.

A. Brovedani netoliese lankėsi darbo reikalais ir nusprendė prisijungti prie „Udinese“ sirgalių, tačiau atvykęs į stadioną jis pamatė, kad yra vienintelis ekipos aistruolis.<br>Youtube
A. Brovedani netoliese lankėsi darbo reikalais ir nusprendė prisijungti prie „Udinese“ sirgalių, tačiau atvykęs į stadioną jis pamatė, kad yra vienintelis ekipos aistruolis.<br>Youtube
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 13, 2012, 8:02 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 3:51 PM

A. Brovedani netoliese lankėsi darbo reikalais ir nusprendė prisijungti prie „Udinese“ sirgalių, tačiau atvykęs į stadioną jis pamatė, kad yra vienintelis ekipos aistruolis.

„Prižiūrėtojai norėjo, kad sėdėčiau įprastoje tribūnoje, tačiau aš reikalavau, kad mane įleistų į svečių sirgalių tribūną, nes buvau sumokėjęs už vietą ten“, - kalbėjo A. Brovedani, kuris ne tik stovėjo viso mačo metu, bet ir skandavo.

Tokios gerbėjo pastangos nebuvo nepastebėtos – sirgalių išgirdo „Udinese“ puolėjas Antonio di Natale ir A. Brovedani po rungtynių padovanojo bilietą į kitą susitikimą namuose. Sirgalius sulaukė ir išskirtinio šeimininkų dėmesio – jį stadiono darbuotojai vaišino arbata, „Sampdoria“ klubas padovanojo marškinėlius, o varžovų ekipos gerbėjai pasiūlė kartu pasivaišinti alumi.

„Udinese“ yra vienas mažiausių Italijos „Serie A“ klubų ir komanda neturi itin didelio gerbėjų būrio, mėgstančio apsilankyti išvykose. Įtakos tam, kodėl jų neatvyko, turėjo ir atstumas – 506 kilometrai.

Beje, „Udinese“ šventė pergalę 2:0 ir ją skyrė šiam sirgaliui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.