„Barcelona“ treneris T. Vilanova bus operuojamas ketvirtadienį (papildyta)

Gydytojai patvirtino „Barcelona“ stratego T. Vilanovos diagnozę. Treneriui vėl aptiktas seilių liaukų navikas. „Barcelona“ strategui operacija bus atlikta jau šį ketvirtadienį, po jos ligoninėje treneris liks 3-4 dienas. Vėliau bus atliktas chemoterapijos gydymo kursas, kuris turėtų trukti apie 6 savaites. Priklausomai kaip jausis T. Vilanova, per šį laikotarpį gydymas gali būti derinamas su jo profesine veikla. Taigi, ir per šį periodą strategas gali padėti „Barcelonai“ ir toliau žygiuoti pergalių keliu.

Atsinaujinęs T. Vilanova auglys gali sumaišyti „Barcelona“ kortas.<br>AP
Atsinaujinęs T. Vilanova auglys gali sumaišyti „Barcelona“ kortas.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-20 08:15, atnaujinta 2018-03-14 12:42

„Atsižvelgiant į trenerio norus, prašome pagarbos ir privatumo“, - rašo oficiali klubo svetainė.

2011 metų lapkritį treneriui pašalintas seilių liaukų navikas. Prieš perimdamas iš J. Guardiolos vyriausiojo trenerio postą T. Vilanovą išsamiai tyrė medikai, kurie neužfiksavo sveikatos sutrikimų.

Per paskutinį sveikatos patikrinimą medikai vėl konstatavo auglį.

Balandį „Barcelona“ vairą perėmęs T. Vilanova anksčiau šiame klube dirbo asistentu. Iš posto pasitraukęs J. Guardiola ne kartą išreiškė pasitikėjimą dabartiniu katalonų ekipos strategu. Šiuo metu „Barcelona“ demonstruoja puikius rezultatus. Ispanijos „Primera“ lygoje katalonai žengia pirmi ir nejaučia didelės konkurencijos.

Jordi Roura, T. Vilanovo asistentas ir buvęs klubo žaidėjas, minimas kaip realiausias kandidatas dabar perimti vyriausiojo trenerio postą.

Trečiadienį klubas atšaukė planuotus klubo prezidento ir žiniasklaidos Kalėdinius pietus.

„Kuo didžiausios stiprybės Tito Vilanovai“, - savo „Twitter“ paskyroje žinutę treneriui skiria Ispanijos teniso žvaigždė Rafaelis Nadalis. „Mes visi esame kartu su jumis ir jūs galite įveikti šį iššūkį“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.