Į „Ekraną“ grįžo D. Petrauskas, treniruočių stovykloje - mačas su Berlyno „Hertha“

Panevėžio FK „Ekranas“ pradėjo rikiuoti gretas naujajam sezonui. Prie Lietuvos čempionų prisijungė vienas Pakruojo „Kruojos“ lyderių Donatas Petrauskas. Panevėžyje futbolininko karjerą pradėjęs saugas sugrįžo į komandą po ketverių metų pertraukos. 28-erių metų futbolininkas pastaruosius 3 sezonus praleido „Kruojos“ ekipoje, kurioje sužaidė 69 rungtynes ir pelnė 3 įvarčius.

Į Panevėžio „Ekraną“ po ketverių metų pertraukos grįžo D. Petrauskas.<br>E. Černiauskas
Į Panevėžio „Ekraną“ po ketverių metų pertraukos grįžo D. Petrauskas.<br>E. Černiauskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-22 12:40, atnaujinta 2018-03-14 11:28

Saugas gegužę buvo paskelbtas ir A lygos mėnesio žaidėju, o tą patį mėnesį pirmąkart savo karjeroje sulaukė ir kvietimo į nacionalinę šalies rinktinę.

Dviejų metų kontraktą pasirašęs D. Petrauskas Panevėžio „Ekrane“ rungtyniavo nuo 2003-iųjų ir komandoje praleido šešis sezonus. Futbolininkas sužaidė 66 oficialias rungtynes ir pelnė 7 įvarčius.

Šalies čempionai išsaugojo ir čempionišką trenerių kolektyvą: sutartis dviems metams pratęsė vyriausiasis treneris Valdas Urbonas, jo asistentai Arvydas Skrupskis ir Valdas Dambrauskas. Galiojantį kontraktą turi fizinio rengimo treneris Rolandas Čepkauskas.

Sutartis dviems metams pratęsė gynėjai Giedrius Tomkevičius, vartininkas Tadas Kauneckas, kontraktas metams pratęstas su veteranu Egidijumi Varnu. Jau anksčiau buvo rašyta, jog Rytis Pilotas su Panevėžio „Ekranu“ sutartį pratęsė dar trejiems metams.

„Yra žaidėjų būrys, su kuriais jau sutarėm dėl kontrakto sąlygų, beliko uždėti parašus, tad kol kas apie juos informuosime vėliau. Dalis žaidėjų atvyksta į peržiūrą, dalis jų legionieriai.

Komanda treniruotes pradeda nuo sausio 3 dienos, legionieriai prie ekipos prisijungs nuo sausio 7 dienos“, - kalbėjo FK „Ekrano“ sporto direktorius Deimantas Bička.

„Kol kas neaišku dėl serbo Marko Andželkovičiaus bei Dramblio Kaulo Kranto pilietybę turinčio Adama Fofana, kuris šiuo metu išvykęs į Brescią. Sutartį su klubu turi Uchenna Umeh iš Nigerijos“, - kalbėjo D. Bička.

Ekipa sausio 20 dieną išskrenda į Turkiją, kur vyks treniruočių stovykla, numatytos keturios draugiškos rungtynės su Berlyno “Hertha”, Kijevo “Arsenal”, Grozno “Terek” ir Žemutinio Naumiesčio “Volga”.

Sporto direktorius D. Bička atskleidė, jog komplektuojama ne tik pagrindinė komanda, bet ir antra ekipa, klubas ieško jaunų, perspektyvių žaidėjų, kurie galėtų papildyti dublerių komandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.