Varžovo smūgis kamuoliu į galvą įsiutino R. Van Persie (video)

„Manchester United“ treneris seras Alexas Fergusonas tikina, kad Robinui van Persie „pasisekė, jog liko gyvas“ po Ashley Williamso smūgio kamuoliu į jo galvą. Ne vieną sirgalių už galvos susiimti privertęs incidentas įvyko savaitgalio rungtynėse su „Swansea City“ (1:1).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 24, 2012, 10:13 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 10:39 AM

Po kovos dėl kamuolio vienu momentu R. Van Persie krito ant žemės ir prie kamuolio pribėgęs A. Williamsas visa jėga į jį smūgiavo. Šalia buvęs „Swansea City“ futbolininkas pataikė tiesiai į „Manchester United“ puolėjo galvą.

A. Fergusonas teigė, kad A. Van Persie labai pasisekė, kad šis išvengė rimtos traumos.

„Robinui pasisekė, kad liko gyvas. Tai buvo gėdingas varžovo elgesys. Anglijos futbolo asociacija turėtų jį nubausti. Juk jis galėjo sulaužyti Robinui kaklą, - teigė „Raudonųjų velnių“ treneris, kuris yra įsitikinęs, kad A. Williamsas tikslingai smūgiavo R. Van Persie į galvą. - Jis pataikė tyčia. Švilpukas buvo nuaidėjęs, žaidimas sustojęs ir jis tai padarė prieš teisėją. Jis galėjo nužudyti varžovą“.

„Manchester United“ puolėjas po šio incidento reagavo karštai – jis pašoko ir puolė varžovą, tačiau komandų žaidėjai ir teisėjas nuramino situaciją. A. Williamsas po rungtynių tikino, kad į R. Van Persie pataikė netyčia.

„Aš girdėjau A. Fergusono nuomonę. Aš dar aikštėje mėginau atsiprašyti, tačiau Robinas buvo užsidegęs. Aš tiesiog spyriau į kamuolį ir tikrai neketinau pataikyti jam į galvą. Aš suprantu, kodėl jis supyko, nes aš irgi būčiau pyktelėjęs“, - kalbėjo A. Williamsas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.