„Manchester City“ treniruotėje M. Balotelli susikibo su treneriu R. Mancini

„Manchester City“ komandos treniruotę ketvirtadienio rytą sudrebino išsišokimais pagarsėjusio Mario Balotelli ir trenerio Roberto Mancini konfliktas, per kurį vyrai ne juokais susikibo, rašo telegraph.co.uk.

Iškart po konflikto portalo dailymail.co.uk sporto skiltį papuošė nuotrauka iš „Manchester City“ treniruotės.<br>dailymail.co.uk.
Iškart po konflikto portalo dailymail.co.uk sporto skiltį papuošė nuotrauka iš „Manchester City“ treniruotės.<br>dailymail.co.uk.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 4, 2013, 9:25 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:55 AM

Incidentas tarp aikštingojo M. Balotelli ir R. Mancini įvyko treniruotę stebint būriui fotografų, kurie užfiksavo epizodą, kuomet žaidėjas ir treneris susikibo ir stumdė vienas kitą.

Fotografai pranešė, kad konfliktas kilo po to, kai M. Balotelli šiurkščiai mėgino atimti kamuolį iš komandos draugo Scotto Sinclairo. Netrukus žaidėjai susiginčijo. Savo auklėtinius išskirti nusprendė treneris, jis garsiai šaukė ant puolėjo iš Italijos.

Tai ne vienintelis atvejis, kai treniruotėse M. Balotelli įsivelia į rimtus konfliktus. Anksčiau jis buvo susikibęs su ekipos draugais Yaya Toure ir Micahu Richardsu.

Šis incidentas dar labiau paskatino kalbas, kad M. Balotelli gali palikti „Manchester City“ komandą. Praėjusį mėnesį R. Mancini jau buvo praradęs kantrybę dėl savo žaidėjo elgesio ir užsiminė, kad puolėjas gali būti parduotas jau sausį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.