R. Mancini apie susistumdymą su M. Balotelli: „Nuotraukose viskas atrodo rimčiau, nei buvo“

„Manchester City“ treneris Roberto Mancini pareiškė, kad fotografų užfiksuotas jo ir nevaldomu charakteriu pagarsėjusio Mario Balotelli konfliktas treniruotės metu nebuvo toks rimtas, kaip bando pavaizduoti žiniasklaida. R. Mancini tikino, kad įvykius užfiksavę fotografai ne taip suprato situaciją.

R. Mancini patikino, kad jis tiki M. Balotelli, tačiau pripažino, kad 22 metų puolėjo iš Italijos temperamentas kelia didžiulį nerimą.<br>AP
R. Mancini patikino, kad jis tiki M. Balotelli, tačiau pripažino, kad 22 metų puolėjo iš Italijos temperamentas kelia didžiulį nerimą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 7, 2013, 8:14 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 11:22 PM

„Mes žaidėme ir Mario įspyrė komandos draugui. Aš pasakiau jam: „Eik į rūbinę. Palik aikštę“. Jis man atsakė: „Ne“. Tada aš paėmiau jį už marškinėlių ir pastūmėjau iš aikštės. Štai kas nutiko. Nebuvo jokių muštynių. Nuotraukose viskas atrodo gerokai rimčiau nei buvo. Tikrai nebuvo toks incidentas, kokį matėme žiniasklaidoje“, - kalbėjo R. Mancini.

R. Mancini patikino, kad jis tiki M. Balotelli, tačiau pripažino, kad 22 metų puolėjo iš Italijos temperamentas kelia didžiulį nerimą.

„Tai ką jis padarė treniruotės metu, gali padaryti ir rungtynėse. Štai kur problema, tačiau aš juo tikiu“, - teigė R. Mancini, kuris pripažino, jog akimirkai buvo praradęs savitvardą.

„Sekundei ar dviem, nes jis nenorėjo palikti aikštės, nors turėjo. Paprastai tokie dalykai nutinka tarp žaidėjų, tačiau šįkart nutiko kitaip“, - kalbėjo Anglijos čempionų treneris, kuris įspėjo savo auklėtinį, kad šis turi valdyti emocijas.

„Problema yra jis pats. Jis nesikeičia. Ateityje jam bus labai sunku. Jam, o ne man. Nėra lengva suvaldyti Mario“, - teigė R. Mancini.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.