R. Ledesma grįžo į „Sūduvos“ treniruotes

Marijampolės „Sūduvos“ klubo legionierius iš Brazilijos Rafaelis Ledesma vėl prisijungė prie komandos pratybų. Pirmadienį R.Ledesma treniravosi kartu su Marijampolėje stovyklaujančia Balstogės „Jagiellonia“ komanda, o antradienį sužaidė draugiškas rungtynes vilkėdamas Lenkijos komandos marškinėlius.

Pirmadienį R.Ledesma treniravosi kartu su Marijampolėje stovyklaujančia Balstogės „Jagiellonia“ komanda, o antradienį sužaidė draugiškas rungtynes vilkėdamas Lenkijos komandos marškinėlius.<br>V. Knyzelis/LFF.lt nuotr.
Pirmadienį R.Ledesma treniravosi kartu su Marijampolėje stovyklaujančia Balstogės „Jagiellonia“ komanda, o antradienį sužaidė draugiškas rungtynes vilkėdamas Lenkijos komandos marškinėlius.<br>V. Knyzelis/LFF.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-24 16:24, atnaujinta 2018-03-13 08:10

Fksuduva.lt pasikalbėjo su Rafaeliu apie vos dvi dienas trukusią peržiūrą „Jagiellonia“ komandoje.

- Rafaeli, dalyvavai „Jagiellonia“ klubo peržiūroje. Kokį įspūdį paliko šis klubas?

- Komanda paliko gerą įspūdį. Visi žino, kad komandos ir žaidėjai yra kito lygio. Vakar žaidžiau rungtynes ir skirtumą buvo galima pajusti. Ten žaidžiamas greitesnis futbolas, kuriame yra daugiau emocijų ir energijos.

- Kodėl vietoje planuotų trijų dienų peržiūroje praleidai tik dvi?

- Na, man svarbiausia buvo sužaisti rungtynes. Pats nusprendžiau, kad man geriau nedalyvauti lengvoje treniruotėje po vakarykščių rungtynių, todėl šiandien treniravausi su „Sūduva“

- Kaip vertini savo pasirodymą draugiškose rungtynėse su „Atlantu“?

- Manau, kad sužaidžiau neblogai. Dar nesu pasiruošęs 100 procentų, todėl žaidžiau kaip galėjau. Aikštėje praleidau apie 60 minučių.

- Sugrįžai į Marijampolės „Sūduvos“ treniruotes. Kaip reagavai, kad nepavyko patekti į Lenkijos klubą?

- Šiuo metu reikia laukti, ką pasakys „Jagiellonia“ klubas. Tokie dalykai užtrunka - yra kontraktai, piniginiai klausimai...

- Ar po 2012 metų sezono sulaukei kitų ekipų dėmesio?

- Taip, manimi domėjosi kiti klubai.

- Kaip įvertintum savo sportinę formą prieš artėjantį sezoną?

- Na, kaip minėjau, mano sportinė forma nėra optimali, nes dar tik savaitę treniruojuosi. Iki čempionato dar yra nemažai laiko. Prieš šį sezoną jaučiuosi geriau pasirengęs nei praėjusiais metais.

- „Sūduva“ sezoną pasitiks stipriai pasikeitusios sudėties. Ko tikiesi iš 2013 metų komandos?

- Sunku pasakyti, ko galima tikėtis iš komandos. Šiuo metu neturime daug futbolininkų, komandoje daug jaunimo. Lauksim atvykstančio pastiprinimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.