„Galatasaray“ D. Drogbai siūlo 7 milijonus eurų per sezoną bei 30 tūkst. eurų premijas už mačą

Stambulo „Galatasaray“ klubas pradėjo derybas su Šanchajaus „Shenhua“ ekipa. Turkijos komanda panoro iš kinų įsigyti puolėją Didierą Drogba. Praėjusių metų gegužę su Londono „Chelsea“ Čempionų lygoje triumfavęs D. Drogba iš Anglijos išvyko į Kiniją, tačiau šis žaidėjas, bent jau kol kas, „Shenhua“ vilčių nepateisina.

D. Drogba gali rungtyniauti Turkijoje.<br>AP
D. Drogba gali rungtyniauti Turkijoje.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters” ir lrytas.lt inf.

2013-01-28 19:29, atnaujinta 2018-03-13 02:27

Turkijos žiniasklaidos duomenimis, D. Drogba per sezoną gautų 7 milijonus eurų. Be to, jam būtų skiriama premija – 30 tūkstančių eurų.

34 metų Dramblio Kaulo Kranto rinktinės narys jau sausį norėjo išvykti iš Šanchajaus pagal nuomos sutartį, tačiau FIFA nusprendė nepatvirtinti puolėjo prašymo.

Norėdamas tinkamai pasirengti šiuo metu vykstančioms Afrikos Nacijų taurės kovoms, D. Drogba buvo sugrįžęs į Londoną, kur treniravosi su „Chelsea“ komanda.

Jeigu D. Drogba persikels į Stambulą, tai „Galatasaray“ klubas bus itin garsus dviem savo žiemos pirkiniais. Prieš mažiau nei savaitę „Galatasaray“ ekipa įsigijo saugą Wesley Sneijderį, žaidusį Milano „Inter“ komandoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.