Šanchajaus klubas ginčija D. Drogba sutartį su „Galatasaray“ ir ketina kreiptis į FIFA

Dramblio Kaulo Kranto puolėjas Didieras Drogba vis dar turi kontraktą su Šanchajaus „Shenhua“ komanda ir jo šios savaitės perėjimas į Stambulo „Galatasaray“ ekipą pažeidžia taisykles, trečiadienį paskelbė Kinijos klubas.

Kinai nenori išleisti D. Drogba, kuris šiuo metu dalyvauja Afrikos Nacijų taurės turnyre.<br>AP
Kinai nenori išleisti D. Drogba, kuris šiuo metu dalyvauja Afrikos Nacijų taurės turnyre.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters” ir lrytas.lt inf.

Jan 30, 2013, 12:59 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 11:22 PM

D. Drogba pirmadienį sutiko su 18 mėnesių trukmės Turkijos ekipos pasiūlytu kontraktu. Jame įrašyta 6 milijonų eurų perėjimo suma, 15 tūkstančių eurų per mačą atlyginimas ir 4 milijonų pasirašymo mokestis.

Tačiau „Shenhua“ klubas pareiškė, kad šis susitarimas pažeidė jų ir D. Drogba kontraktą ir dabar kinai yra pasirengę apie šią problemą kalbėti su FIFA.

„Klubas yra šokiruotas. Drogba vis dar yra mūsų žaidėjas, nes kontraktas vis dar galioja. Esame pasirengę surinkti įrodymus ir juos pateikti FIFA, kad būtų apginti mūsų interesai“, - rašoma Kinijos klubo pranešime.

34 metų puolėjas praėjusių metų gegužės mėnesį po laimėtų Čempionų lygos finalo rungtynių nutarė palikti „Chelsea“ komandą ir išvyko į Kiniją. Pirmadienį buvo pranešta, kad Dramblio Kaulo Kranto ekipos puolėjas į FIFA kreipėsi dėl galimybės jį išnuomoti, kol Kinijoje nevyks varžybos, tačiau FIFA atmetė prašymą. Pirmadienį buvo pranešta, kad D. Drogba pasirašė sutartį su „Galatasaray“ klubu.

Praėjusią savaitę buvęs „Shenhua“ puolėjas Nicolasas Anelka pasirašė trumpalaikę sutartį ir prisijungė prie Turino „Juventus“ komandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.