L. Van Gaalas draugiškam mačui į rinktinę nepakvietė W. Sneijderio, R. Van der Vaarto ir A. Robbeno

Wesley Sneijderis, Rafaelis van der Vaartas ir Arjenas Robbenas kitos savaitės draugiškose rungtynėse su Italijos rinktine nežais. Tokį sprendimą priėmė Nyderlandų nacionalinės komandos treneris Louisas van Gaalas, kuris nusprendė visame pasaulyje garsius futbolininkus už rinktinės borto palikti dėl to, kad šie savo klubuose žaidė nereguliariai.

L. Van Gaalas griežtai renkasi žaidėjus ir laikosi numatytų taisyklių. Jeigu futbolininkas klube nežaidžia reguliariai, jis nėra kveičiamas.<br>AP
L. Van Gaalas griežtai renkasi žaidėjus ir laikosi numatytų taisyklių. Jeigu futbolininkas klube nežaidžia reguliariai, jis nėra kveičiamas.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Feb 2, 2013, 5:37 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 5:37 PM

Dėl tos pačios priežasties ekipoje nebus gynėjui Johno Heitinga ir Gregory van der Wielio bei vartininko Maarteno Stekelenburgo.

„Sunku laikytus mūsų nuostatų. Norėjosi kviesti A. Robbeną, tačiau to nedariau. Kiti žaidėjai turės progą įrodyti, kad yra verti žaisti ekipoje“, - teigė L. Van Gaalas.

W. Sneijderis, neseniai prisijungęs prie Stambulo „Galatasaray“ komandos, Milano „Inter“ klube dėl traumų ir nesutarimų dėl kontrakto nežaidė net keturis mėnesius. „Roma“ ekipai priklausantis M. Stekelenburgas tikėjosi būti išnuomotas „Fulham“ komandai, tačiau sandoris neįvyko, nes Italijos klubas nerado jam pamainos.

„Galimas perėjimas turėjo būti svarbus pačiam žaidėjui ir rinktinei, tačiau rezultatas nebuvo teigiamas. M. Stekelenburgas, greičiausiai, yra geriausias Nyderlandų vartininkas, tačiau jis tai turi parodyti. Kolas kas to nematėme“, - kalbėjo treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?