F. Torresas – ir vėl už Ispanijos rinktinės borto

Londono „Chelsea“ puolėjas buvo patekęs į komandą trims atrankos į pasaulio čempionatą mačams, tačiau aikštėje pasirodė tik kartą ir žaidė tik po keitimo.

Ispanijos rinktinės strategas F. Torresui vietos draugiškoms rungtynėms ekipoje nesurado.<br>AP
Ispanijos rinktinės strategas F. Torresui vietos draugiškoms rungtynėms ekipoje nesurado.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 3, 2013, 2:58 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 4:43 PM

Londono „Chelsea“ puolėjas buvo patekęs į komandą trims atrankos į pasaulio čempionatą mačams, tačiau aikštėje pasirodė tik kartą ir žaidė tik po keitimo.

Treneris į komandą pakvietė „Malaga“ puolėjo Francisco Alarconą bei „Chelsea“ gynėją Cesarą Azpilicueta. Ekipoje nėra „Swansea City“ puolėju Michu bei daug žadančio Vigo „Celta“ puolėjo Iago Aspaso.

V. Del Bosque teigė, kad Michu yra užsitarnavęs teisę žaisti Ispanijos rinktinėje dėl puikaus pasirodymo Anglijos „Premier“ lygoje, tačiau nacionalinėje ekipoje yra pranašesnių atakuojančių saugų, tokių kaip Andresas Iniesta, Cescas Fabregasas bei Davidas Silva.

„Matome Michu darbą ir įvarčius, tačiau jam neturime vietos. Šioje pozicijoje – didelė konkurencija. Neįmanoma nieko pakeisti, nebent atsisakytume žaidėjo, kuris jau anksčiau užsitarnavo vietą komandoje, - kalbėjo V. Del Bosque.

Ispanijos rinktinė Katare su Urugvajaus ekipa susitiks trečiadienį. Šiomis rungtynėmis ispanai rengsis atrankos į pasaulio čempionatą mačui su Suomija, kuris vyks kovo 22 dieną. Po trijų dienų ispanai kovos su Prancūzija.

Ispanijos rinktinė.

Vartininkai Victoras Valdesas („Barcelona“), Pepe Reina („Liverpool“)

Gynėjai: Sergio Ramosas (Madrido „Real“), Gerardas Pique („Barcelona“), Carlesas Puyolis („Barcelona“), Cesaras Azpilicueta („Chelsea“), Jordi Alba („Barcelona“), Alvaro Arbeloa („Real“), Ignacio Monrealis („Arsenal“).

Saugai: Andresas Iniesta („Barcelona“), Cescas Fabregasas („Barcelona“), Sergio Busquetsas („Barcelona“), Santi Cazorla („Arsenal“), Xavi Hernandezas („Barcelona“), Isco („Malaga“), Xabi Alonso („Real“).

Puolėjai: Davidas Villa („Barcelona“), Davidas Silva („Manchester City“), Alvaro Negredo („Sevila“), Juanas Matas („Chelsea“), Pedro Rodriguezas („Barcelona“).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.