„Chelsea“ nusprendė pasilikti veteraną – F. Lampardui bus pateiktas naujas pasiūlymas

Franko Lampardo išsižadėjęs ir už tai nuolat sirgalių kritikuojamas Londono „Chelsea“ klubo savininkas Romanas Abramovičius apsigalvojo. F. Lampardas pastaruoju metu demonstruoja puikią formą, todėl ekipos gerbėjai nuolat atakavo R. Abramovičių, kad šis pratęstų kontraktą su 34 metų saugu.

F. Lampardas turėtų likti Londono „Chelsea“ komandoje.<br>AP
F. Lampardas turėtų likti Londono „Chelsea“ komandoje.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 7, 2013, 8:29 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 9:32 AM

F. Lampardas trečiadienio draugiškose rungtynėse su Brazilijos rinktine ne tik pademonstravo aukščiausio lygio žaidimą, tačiau ir įmušė įvartį, o Anglija laimėjo 2:1.

„Dailymail” šaltiniai tikina, kad „Chelsea“ nusprendė pasiūlyti F. Lampardui naują kontraktą. Saugą pasilikti siūlo ir sirgaliai, kurie netgi surengė keletą protestų prieš 12 metų klubui atidavusio žaidėjo paleidimą.

Šiame sezone F. Lampardas Anglijos „Premier“ lygoje per 17 mačų pasižymėjo dešimtkart. Dabar jis yra antrasis pagal pelnytų įvarčių skaičių žaidėjas klubo istorijoje. Pirmoji vieta priklauso Bobby Tamblingui, kuris su „Chelsea“ ekipa įmušė 202 įvarčius. F. Lampardui iki jo trūksta penkių tikslių smūgių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.