Naują futbolo stadioną Vilniuje statys Ūkio banko dukterinė įmonė

Savivaldybės paskelbtame konkurse Vilniuje įrengti naują IV kategorijos stadioną liko tik vienas dalyvis. Ketvirtadienį atplėšti konkurso vokai. Šis pasiūlymas susideda iš techninės dalies, finansinės dalies bei stadiono projekto vizualizacijų. Pasiūlymą laiku pateikė tik vienas dalyvis, nors dar 2012 m. gruodį Vilniaus savivaldybės skelbtam naujo futbolo stadiono statybos rangovo konkursui paraiškas buvo pateikę 2 dalyviai.

Naujasis stadionas gali išlikti „Žalgirio“ stadiono vietoje.<br>R. Danisevičius
Naujasis stadionas gali išlikti „Žalgirio“ stadiono vietoje.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 7, 2013, 4:37 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 9:47 AM

Likusi dalyvė - Ūkio banko antrinė įmonė. Tai portalui kauno.diena.lt patvirtino meras Artūras Zuokas.

Šiuo metu toliau vyks projektinių pasiūlymų vertinimas, taip pat derybos dėl kainos ir, galiausiai, bus patvirtintas nugalėtojas.

Vilniaus miesto savivaldybės taryba dar praėjusių metų liepą pritarė naujo ketvirtos UEFA kategorijos reikalavimus atitinkančio futbolo stadiono statybai Vilniuje.

Stadionas pagal Europos futbolo federacijų asociacijos (UEFA) klasifikaciją būtų ketvirtos kategorijos, ne mažiau kaip 10 tūkst. vietų dydžio. Vieno žiūrovo vietos kaina neturi būti didesnė kaip 2,5 tūkst. eurų (8,6 tūkst. litų). Stadiono įrengimo darbai neturėtų tęstis ilgiau nei 3 metus, o išsimokėjimo už pastatytą objektą terminas – ne trumpesnis, kaip 10 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.