Ar „Manchester United“ padidins atotrūkį nuo „Manchester City“ ekipos?

Anglijos „Premier“ lygos lyderiai „Manchester United“ futbolininkai tolsta nuo persekiotojų. Šį savaitgalį Alexo Fergusono auklėtiniai pabandys dar toliau pabėgti nuo antrąją vietą užimančio šalies čempiono „Manchester City“ klubo.

„Raudonieji velniai“ po 25 turų turi 62 taškus ir jau devyniais lenkia pagrindinę savo priešininkę „Manchester City“ komandą.<br>AP
„Raudonieji velniai“ po 25 turų turi 62 taškus ir jau devyniais lenkia pagrindinę savo priešininkę „Manchester City“ komandą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 8, 2013, 8:44 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 7:32 AM

„Viasat Sport Baltic“ kanalas šeštadienį ir sekmadienį parodys dvejas rungtynes, kuriose žais „Manchester United“. Iš viso savaitgalį ir pirmadienį bus transliuojami penki stipriausios pasaulio lygos mačai.

„Raudonieji velniai“ po 25 turų turi 62 taškus ir jau devyniais lenkia pagrindinę savo priešininkę „Manchester City“ komandą. „Manchester City“ šeštadienį svečiuose kovos su „Southampton“ futbolininkais, o „Manchester United“ sekmadienį namie – su Liverpulio „Everton“.

A. Fergusono kariauna demonstruoja fantastišką sportinę formą – „United“ iš pastarųjų 13 „Premier“ lygos dvikovų 11 laimėjo ir 2 baigė lygiosiomis. Ši Mančesterio ekipa mėgins atkeršyti „Everton“ klubui už pralaimėjimą pačioje pirmenybių pradžioje. Penktąją vietą užimanti Liverpulio komanda (42 taškai) per paskutinius 13 turų suklupo tik kartą, bet net 7 rungtynėse buvo užfiksuotos lygiosios. Intrigos laukiama ir „Tottenham Hotspur“ (4 vieta, 45 tšk.) bei „Newcastle United“ (15 vieta, 27 tšk.) akistatoje. „Hotspur“ nepralaimi per 9 rungtynes iš eilės, tačiau šių klubo sirgaliams nuotaiką apkartino Jermaino Defoe trauma. Jis nežais apie 3 savaites.

Atsigaunantys ir iš turnyro lentelės apačios kopiantys Niukaslo futbolininkai šventė pergales dvejose pastarosiose rungtynėse.

Transliacijų tvarkaraštis: vasario 9 d. 14 val. 40 min. „Tottenham Hotspur“ – „Newcastle United“, 19 val. 25 min. „Southampton“ – „Manchester United“, 10 d. 15 val. 25 min. „Aston Villa“ – „West Ham“, 17 val. 55 min. „Manchester United“ – „Everton“, 11 d. 21 val. 55 min. „Liverpool“ – „West Bromwich Albion“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.