R. Mancini priešinasi išlaidūnus ribojančiam įstatymui: „Jeigu esu turtingas, tai noriu leisti visus savo pinigus“

Futbolo klubų savininkai turėtų galėti žaidėjams leisti tiek pinigų, kiek nori. Taip mano „Manchester City“ treneris Roberto Mancini, kuris naujosioms finansinio sąžiningumo taisyklėms tarė griežtą „ne“.

Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters” ir lrytas.lt inf.

2013-02-09 19:13, atnaujinta 2018-03-12 06:39

„Premier“ lyga jau ketvirtadienį paskelbė, kad pajėgiausio čempionato klubai gali prarasti taškus, jeigu jie neatitiks naujųjų kriterijų, kurie apriboja galimus nuostolius ir žaidėjų atlyginimus.

„Aš nesutinku. Jeigu esu turtingas, tai noriu visus savo pinigus išleisti vardan komandos. Toks mano darbas. Visiškai nesutinku su tokiomis taisyklėmis“, - kalbėjo „Manchester City“ ekipos treneris.

R. Mancini yra turtingiausio pasaulio klubo ekipos treneris. Klubo savininkas Mansouras bin Zayedas Al Nahyanas į „Manchester City“ pumpuoja milijonus svarų sterlingų. Tačiau naujosios taisyklės apribos šios komandos galimybes.

Tiesas, R. Mancini norėtų, kad tam tikri saugikliai būtų įvesti.

„Kai tik „Manchester City“ užsimano įsigyti žaidėją, kurio vertė 10 milijonų, klubai iš mūsų ima prašyti 30 milijonų. Ar tai teisinga? Manau, kad tam turėtų būti įvestos taisyklės“, - kalbėjo R. Mancini.

2008 metais „Manchester City“ perėmęs šeichas tokiems žaidėjams, kaip Sergio Aguero, Yaya Toure, Davidas Silva ir Carlosas Tevezas išleido šimtus milijonų svarų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.