A. Ševčenką sugrįžti į futbolą vilioja 100 tūkstančių JAV dolerių už mačą siūlantis Indonezijos klubas

Ukrainos futbolo pažiba Andrijus Ševčenka gali sugrįžti į futbolo aikštę. 36 metų A. Ševčenka karjerą baigė po 2012 metų Europos futbolo čempionato, tačiau jį sugrąžinti gali Indonezijos šalies klubas, rašo itv.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2013, 4:47 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 2:14 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Pranešama, kad „Mitra Kukar“ komanda buvusiam „AC Milan“ ir Londono „Chelsea“ puolėjui siūlo 100 tūkstančių JAV dolerių užmokestį už vieną mačą.

„Domimės Ševčenka, tačiau turime išspręsti finansinius klausimus. Andrijus aiškiai pasakė, kad neprieštarautų prisijungti prie mūsų ekipos, tačiau dar nežinome, kiek jis galės žaisti. Norėtume jį pakviesti dešimčiai mačų, tačiau panašu, kad ukrainietis nenorėtų žaisti daugiau nei penkerių rungtynių, - teigė „Mitra Kukar“ klubo vadybininkas Roni Fauzanas.

Įsigijęs A. Ševčenką „Mitra Kukar“ klubas gali susidurti su sunkumais. Juk buvęs futbolininkas ilgą laiką nežaidė, o dėl atsidavimo politikai ir golfui jo fizinė forma turėtų būti prasta.

„Jeigu įsigysime A. Ševčenką, jis galės žaisti tik antrojoje čempionato pusėje. Tačiau mums svarbiausia su valdyba aptarti finansinius reikalus“, - kalbėjo R. Fauzanas.

Pranešama, kad A. Ševčenka klubo dėmesį patraukė per „AC Milan“ legendų ir Indonezijos futbolo lygos „Visų žvaigždžių“ ekipos mačą.

A. Ševčenka Ukrainos rinktinėje sužaidė 111 mačų. Jo karjera – pažymėta ne vienu svarbiu pasiekimu. „AC Milan“ klube jis iš viso yra įmušęs 175 įvarčius. Ukrainiečio pavardė įrašyta į klubo istoriją – jis antrasis pagal rezultatyvumą žaidėjas.

Puolėjui prasčiau sekėsi „Chelsea“ klube, kuris jis per 77 mačus įmušė 22 įvarčius. Vėliau A. Ševčenka sugrįžo į Ukrainą, kur žaidė Kijevo „Dinamo“ klube.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.