„Ekranas“ antroje stovykloje sužais trejas draugiškas rungtynes (video)

Kiek daugiau nei savaitę Lietuvoje užsibuvę šalies čempionai antrąkart atvyko į Turkiją, kur 19 futbolininkų surengs dar vieną treniruočių stovyklą. Dešimt dienų truksiančioje stovykoje ekraniečiai sužais trejas draugiškas rungtynes su pajėgiais varžovais iš užsienio.

Šalies čempionai, Panevėžio „Ekranas“, antrąkart atvyko į Turkiją, kur 19 futbolininkų surengs dar vieną treniruočių stovyklą.<br>fkekranas.lt
Šalies čempionai, Panevėžio „Ekranas“, antrąkart atvyko į Turkiją, kur 19 futbolininkų surengs dar vieną treniruočių stovyklą.<br>fkekranas.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2013, 6:59 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 9:49 PM

Trečiadienio rytą treniruotes Turkijoje pradėję ekraniečiai jau penktadienį sužais pirmą mačą su Klužo „Universitatea“ klubu iš Rumunijos. Įpusėjus savo šalies čempionatui Klužo klubas žengia turnyrinės lentelės pabaigoje ir tarp 18-os komandų užimą 16-ąją vietą.

Vasario 18-ą dieną panevėžiečiai susitiks su Kazachstano vicečempionais - Pavlodaro „Irtysh“ ekipa, vasario 21-ąją dieną „Ekranas“ sužais draugišką mačą su Sarajevo „Olimpik“, kurie šiuo metu Bosnijos ir Hercegovinos čempionate žengia trečioje vietoje.

Priminsime, jog oficiali futbolo sezono pradžia Lietuvoje - jau kovo 2-ąją, kuomet dėl pirmojo trofėjaus - Lietuvos futbolo federacijos Supertaurės - Panevėžio „Ekranas“ Marijampolėje susikaus su VMFD „Žalgiriu“.

Į Turkiją išvyko šie žaidėjai: vartininkai K. Timofejevas, T. Kauneckas, gynėjai G. Tomkevičius, V. Slavickas, R. Pilotas, E. Girdvainis, O. Reyesas, saugai Aurimas Kučys, D. Petrauskas, A. Vertelis, I. Kozlovs, A. Ribokas, D. Norvilas, R. Stanulevičius, puolėjai V. Kavaliauskas, T. Markevičius, E. Varnas, U. Umeh, Arsenijus Buinickis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.