R. Mancini juokiasi iš savo kritikų

Roberto Mancini juokėsi išgirdęs kalbas, kad jo treniruojamos „Manchester City“ komandos pralaimėjimas Anglijos asociacijos (FA) taurės rungtynėse su „Leeds United“ futbolininkais jam gali kainuoti darbo vietą.

R. Mancini teigė, kad jo komanda juda reikiamu kursu ir juokėsi iš kritikų, kurie kalba apie galimą trenerio atleidimą.<br>AP
R. Mancini teigė, kad jo komanda juda reikiamu kursu ir juokėsi iš kritikų, kurie kalba apie galimą trenerio atleidimą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters” ir lrytas.lt inf.

2013-02-15 19:20, atnaujinta 2018-03-11 19:47

„Visi žmonės, kurie apie tai kalba, nesupranta futbolo“, - pareiškė R. Mancini, kurio treniruojama „Manchester City“ komanda praėjusį savaitgalį 1:3 pralaimėjo „Southampton“ komandai.

Kataro šeicho pinigais maitinamas Mančesterio klubas dabar nuo „Premier“ lygos lyderių „Manchester United“ futbolininkų atsilieka dvylika taškų.

„Jeigu klubas turėtų mane atleisti, tai ir kitos dvidešimt „Premier“ lygos komandų turėtų likti be trenerių“, - kalbėjo 48 metų italas.

„Savo projektą pradėjome prieš trejus metus. Per juos visad buvome viršuje – kovojame dėl titulo, laimėjome tris trofėjus. Šiemet galime papildyti savo kolekciją“, - kalbėjo R. Mancini.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.