UEFA „Manchester United“ žaidėjų ginčų su teisėjais netirs, tačiau A. Fergusonui teks sumokėti baudą

„Manchester United“ strategui serui Alexui Fergusonui teks sumokėti nedidelę baudą, nes šis neatėjo į spaudos konferenciją po 1:2 pralaimėtų Čempionų lygos rungtynių Madrido „Real“ komandai.

A. Fergusonas neslėpė nepasitenkinimo raudona kortele, kuri buvo skirta jo komandos žaidėjui. Jis net neatėjo į spaudos konferenciją.<br>AP
A. Fergusonas neslėpė nepasitenkinimo raudona kortele, kuri buvo skirta jo komandos žaidėjui. Jis net neatėjo į spaudos konferenciją.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Mar 7, 2013, 12:39 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 11:14 AM

Mačas vyko „Old Trafford“ stadione.

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

A. Fergusoną įsiutino teisėjo iš Turkijos Cuneyto Cakiro skirta raudona kortelė Nani. Tuo metu „Manchester United“ pirmavo 1:0, tačiau praradę vieną žaidėją „Raudonieji velniai“ praleido du įvarčius ir turėjo atsisveikinti su prestižiškiausiu Europos klubų turnyru.

A. Fergusonas po mačo atsiuntė asistentą Mike'ą Phelaną, kuris paaiškino, kad nei trenerio, nei žaidėjų konferencijoje nebus.

UEFA pranešė, kad disciplinos komitetas šį atvejį spręs kovo 21 dieną. Manoma, kad treneriui teks sumokėti nedidelę baudą.

Čempionų lygos taisyklėse nurodyta, kad treneris privalo dalyvauti spaudos konferencijoje ir joje turi pasirodyti per 20 minučių nuo mačo pabaigos.

UEFA atskleidė, kad bus svarstoma galimybė pratęsti vienerių rungtynių diskvalifikaciją, kuri už raudoną kortelę automatiškai buvo skirta Nani.

UEFA paskelbė, kad nepradėjo jokių tyrimų susijusių su „Manchester United“ žaidėjų ginčais su teisėju po rungtynių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.