„Barcelona“ futbolininkai Čempionų lygoje tikisi paneigti ekspertų prognozes

„Esu nusiteikęs optimistiškai. Turime atakuoti ir anksti įmušti“, - kalbėjo „Barcelona“ saugas Xavi Hernandezas, tačiau futbolo specialistai mano, kad įmušti tris įvarčius „AC Milan“ klubui, nepraleidžiant, gali būti per sunki užduotis net ir katalonams.

Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Mar 12, 2013, 10:56 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 4:34 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Be pralaimėjimo 0:2 Čempionų lygos aštuntfinalio pirmajame mače „AC Milan“ klubui, „Barcelona“ paskutiniu metu nuskambėjo dar dviem skaudžiais akordais. Katalonai dukart krito prieš Madrido „Real“ ekipą – kartą „Primera“ čempionate ir kartą „Karaliaus taurės“ turnyre.

Futbolo pasaulyje pasigirsta kalbų, kad ekipoms rezultatams daug įtakos turi tai, jog treneris Tito Vilanova dėl vykstančio vėžio gydymo Niujorke negali pasikalbėti su vaikinais. Jo darbą aikštėje atlieka asistenta Jordi Roura.

„Aš visiškai tikiu, kad galime pasiekti pergalę. Turime neigiamą rezultatą. Tai nėra gerai, tačiau mūsų mentalitetas turi būti toks, kad viską apsuktume į mums palankią pusę“, - kalbėjo Andresas Iniesta.

Antradienio rungtynėse žaisti negalės „AC Milan“ puolėjas Giampaolo Pazzini. Dėl perėjimo iš „Manchester City“ į Italijos klubą žaisti negali ir Mario Balotelli. Manoma, kad „AC Milan“ smaigalyje bus Stephanas El Shaarawy, šiame „Serie A“ sezone įmušęs 16 įvarčių.

„Bus sunku, tačiau tai nėra neįmanoma. Turime žaisti lyg tai būtų finalas“, - teigė A. Iniesta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.