„Bayern“ treneris J. Heynckesas: „Pergalę lėmė tai, kad „išjungėme“ A. Pirlo“

Miuncheno „Bayern“ treneris Juppas Heynckesas mano, kad jo auklėtinių pergalės raktas – sustabdytas Andrea Pirlo. Antradienio vakarą Čempionų lygos ketvirtfinalio pirmajame susitikime „Bayern“ namų arenoje 2:0 nugalėjo Turino „Juventus“ komandą.

A. Pirlo po rungtynių kaltino save.<br>AP
A. Pirlo po rungtynių kaltino save.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-03 16:23, atnaujinta 2018-03-08 21:56

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Itin svarbų vaidmenį „Juventus“ komandoje atliekantis saugas A. Pirlo, diriguojantis visam žaidimui, „Allianz Arena“ stadione kamuolį lietė ne itin ilgai. Tai buvo vokiečių planas.

„Buvome gerai pasirengę šiam mačui. Tai galėjote pamatyti mūsų taktikose. Atakuoti pradėjome anksti ir bendromis pastangomis iš žaidimo išstūmėme A. Pirlo. Ankstyvas įvartis suteikė saugumo ir tai leido tam tikrais momentais sužaisti neįtikėtinai“, - kalbėjo J. Heynckesas.

„Juventus“ žaidimą analizavau daugybę kartų. Džiaugiamės, kad laimėjome mačą ir nepraleidome įvarčio. Žaidėme aukštos klasės futbolą. Kontroliavome kamuolį ir dominavome rungtynėse. Ir visa tai – prieš Italijos čempionus. Turiu pagirti savo komandą“, - kalbėjo „Bayern“ treneris, kuris po sezono vietą užleis Josepui Guardiolai.

„Bayern“ treneris savo žaidėjams nurodė spausti „Juventus“ gynėjus – grandį, nuo kurios italai ir pradeda savo atakas.

„Intensyviai žaidėme abejose pusėse. Gynybos darbas prasidėdavo dar puolime. Tikrai matėsi, kad norime laimėti. Nemanau, kad tai buvo bloga diena A. Pirlo. Mes spaudėme „Juventus“ ir privertėme juos žaisti ilgais perdavimais“, - teigė Thomasas Mulleris. Po mačo A. Pirlo pareiškė, kad prisiima kaltę dėl „Juventus“ pralaimėjimo.

„Nesu patenkintas savo pasirodymu. Padariau daug klaidų tokiame svarbiame mače. Nusivyliau. Dabar turime išanalizuoti rungtynes ir suprasti, kodėl atlikome tiek daug prastų perdavimų“, - teigė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.