C. Ancelotti: „11 m baudinys – teisėjo dovana „Barcelona“ komandai“

„Paris Saint-Germain“ (PSG) treneris Carlo Ancelotti po Čempionų lygos rungtynių su „Barcelona“ pareiškė, kad 11 metrų baudinį uždirbęs Alexis Sanchezas yra aktorius, suvaidinęs pražangą.

C. Ancelotti džiaugėsi, kad jo auklėtiniai sugebėjo pasipriešinti „Barcelona“ komandai.<br>AP
C. Ancelotti džiaugėsi, kad jo auklėtiniai sugebėjo pasipriešinti „Barcelona“ komandai.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 3, 2013, 6:11 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 9:42 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Pirmasis ketvirtfinalio mačas Paryžiuje baigėsi 2:2. Tačiau PSG ekipai rezultatą lyginti teko per pridėtą laiką. 89 minutę 11 metrų baudinį realizavo Xavi, o jį uždirbo A. Sanchezas, kuris su kamuoliu pasileido į baudos aikštelę ir privertė prasižengti vartininką.

„Tai nebuvo baudinys. Tai – teisėjo dovana. Su Alexiu jau turime patirties. Rugpjūtį jis per draugišką mačą taip pat vaidino. Žinome jį ir žinome tai, kad Alexiui patinka simuliuoti pražangas. Tai nieko naujo“, - „Canal+“ po mačo pareiškė C. Ancelotti, kurio auklėtinius išgelbėjo jau trečiąją pridėto laiko minutę įmuštas B. Matuidi įvartis.

C. Ancelotti neslėpė, kad jam patiko jo auklėtinių žaidimas, tačiau pripažino, jog „Camp Nou“ stadione prireiks tvirtesnio žaidimo.

„Tai buvo geras mačas. Pradėjome tvirtai, tačiau vėliau reikalai komplikavosi. Prireikė daug jėgų, kad išlygintume. Šansai dar nėra prarasti. Parodėme, kad galime varžytis su „Barcelona“. Ten turėsime įmušti dukart. Šįkart tai padarėme, todėl reikės tai pakartoti atsakomosiose rungtynėse“, - aiškino treneris.

Daugiau nei 250 milijonų eurų naujokams įsigyti išleidęs PSG klubas džiaugiasi dėl to, kad kitą mačą praleisti gali Lionelis Messi, kuris patyrė traumą. L. Messi antrajame kėlinyje buvo priverstas palikti aikštę.

„Sumokėjome didžiulę sumą, nes praradome L. Messi ir J. Mascherano. Jeigu Lionelis negalės žaisti – praradimas bus neįtikėtinai didelis. Tačiau turime Cescą Fabregasą ir kitų futbolininkų, todėl šiuo atžvilgiu savimi pasitikime“, - po rungtynių kalbėjo „Barcelona“ stratego asistentas Jordi Roura.

Šiose rungtynėse starto sudėtyje žiūrovai išvydo ir Davidą Beckhamą.

„Beckhamą išleidau į aikštę, nes jis puikiai atlieka perdavimus į priekį ir moka pakeisti žaidimą. Jis tikrai gerai keičia puses, atlieka perdavimus. Todėl jį ir pasirinkau“, - apie savo sprendimą kalbėjo C. Ancelotti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.