Anglijoje – bangos dėl didžiulio legionierių skaičiaus „Premier“ lygoje

Anglijos rinktinės treneris Roy'us Hodgsonas neištvėrė ir pasipiktino Anglijos „Premier“ lygoje rungtyniaujančių legionierių skaičiumi. Pasak R. Hodgsono, tokia situacija - yra jo trūkumas, prieš kitų rinktinių strategus, rašo dailymail.co.uk.

R. Hodgsonui nepatinka, kad „Premier“ lygoje legionieriams skiriamas itin didelis dėmesys.<br>AP
R. Hodgsonui nepatinka, kad „Premier“ lygoje legionieriams skiriamas itin didelis dėmesys.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 19, 2013, 7:15 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 12:20 AM

Treneris tikisi „Tris Liūtus“ atvesti iki 2014 metų pasaulio čempionato trofėjaus, tačiau pabrėžia, kad jo darbą apsunkina nedidelis vietinių futbolininkų skaičius aukščiausioje šalies lygoje.

„Per keletą mačų net nepamačiau Anglijos žaidėjų, - teigė 65 metų specialistas. - Reikėtų būti atsargiems, kuomet kalbame apie „Premier“ lygą ir Anglijos futbolą, nes daugiau nei du trečdaliai žaidėjų nėra anglai.“

Anglijos rinktinės stratego R. Hodgsono žodžiai priminė praėjusio mėnesio pabaigoje pasirodžiusią „Daily Mail“ skiltininko Garry Neville'o nuomonę.

Buvęs Anglijos rinktinės ir „Manchester United“ ekipos gynėjas tuomet pabrėžė, kad augantis užsieniečių skaičius „Premier“ lygoje silpnina pačią rinktinę.

„Aš remiu mūsų globalizuotą „Premier“ lygą. Užsienio investuotojai skyrė didžiulius pinigus, kad čia atvyktų aukščiausio lygio žvaigždės, pakėlusios čempionato lygį. Užsienio treneriai pateikė naujų idėjų ir padėjo mums vystytis, tačiau turi egzistuoti balansas. Aš suprantu, kaip man pasisekė, kad buvau klube, kuris pasitelkdavo žaidėjus iš jaunimo akademijos, - rašė G. Neville. - Futbolininkai kaip Ryanas Giggsas, Davidas Beckhamas ir Paulas Scholesas būtų ir taip iškilę, tačiau tokie žaidėjai, kaip aš, mano brolis ar Nicky Buttas, vargu ar būtų tai padarę.“

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.