F. Ribery laukia „Bayern“ pasiūlymo pratęsti kontraktą

Franckas Ribery neslepia, kad yra patenkintas Miuncheno „Bayern“ klube ir norėtų jame likti dar ilgiau. 30 metų prancūzo kontraktas baigs galioti 2015 metais.

F. Ribery – vienas mėgstamiausių „Bayern“ gerbėjų futbolininkų.<br>AP
F. Ribery – vienas mėgstamiausių „Bayern“ gerbėjų futbolininkų.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2013, 4:57 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 4:27 AM

„Esu čia laimingas. - vokiečių žurnalui „Kicker“ kalbėjo futbolininkas. - Jeigu atsiras galimybė pratęsti kontraktą, kodėl gi ne?“

Čempionų lygos finale rungtyniausiantis F. Ribery prie „Bayern“ komandos prisijungė 2007-aisiais, kuomet atvyko iš Marselio „Olympique“ komandos. Per šį laikotarpį jis Vokietijoje yra įmušęs 51 įvartį, atlikęs 74 rezultatyvius perdavimus.

Jis yra vienas mėgstamiausių „Bayern“ gerbėjų žaidėjų ir laikomas vienu pagrindinių faktorių, klubui laimėjus 23-ąjį Vokietijos „Bundesliga“ čempionatą.

Šiame sezone kairiajame krašte žaidžiantis F. Ribery Vokietijoje yra įmušęs aštuonis įvarčius. Jis puikiai pasirodė atsakomosiose Čempionų lygos pusfinalio rungtynėse, kuomet „Bayern“ „Barcelona“ komandą 3:0.

Būtent jo perduotą kamuolį į savo vartus įmušė „Barcelona“ atstovas Gerardas Pique. F. Ribery taip pat atliko rezultatyvų perdavimą Thomasui Muelleriui.

Praėjusią savaitę „Bayern“ sporto direktorius Matthiasas Sammeris teigė, kad nori pratęsti sutartį su F. Ribery.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.