C. Ronaldo iškeikė trenerį J. Mourinho?

Jose Mourinho ir Cristiano Ronaldo santykiai pasiekė lūžio tašką? Ispanijos televizija trečiadienio mače užfiksavo, kaip Madrido „Real“ futbolininkas atsisukęs į savo trenerį kažką piktai suriko, rašo dailymail.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 11, 2013, 3:01 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 10:15 PM

Cuatro“ televizija tikina, kad su sugrįžimu į „Manchester United“ siejamas C. Ronaldo portugališkai liepė treneriui „u******šti“. Prieš tai 28 metų portugalas įmušė dušimtąjį įvartį, vilkint „Real“ marškinėlius, ir bėgdamas pro atsarginių suolelį demonstratyviai pirštu dūrė į klubo emblemą.

Manoma, kad taip C. Ronaldo išlieja emocijas po J. Mourinho kritikos.

J. Mourinho praėjusią savaitę pareiškė, kad „Real“ lygos titulą pralaimėjo ankstyvuoju sezono periodu dėl to, kad komanda čempionatą pradėjo „liūdna“. Tai buvo netiesioginė kritika C. Ronaldo – juk šis futbolininkas rugsėjį, žurnalistų paklaustas, kodėl su ekipos draugais nešventė įvarčio, ištarė būtent šį žodį.

Beje, J. Mourinho komentaras pasirodė praėjus trims dienoms po to, kai C. Ronaldo kalbėdamas apie J. Mourinho ateitį klube pasakė: „Man nesvarbu. Man svarbiausia mano ateitis klube.“

„Real“ klubas jau sureagavo į viduje vykstančias kovas ir atšaukė įprastinę spaudos konferenciją prieš šeštadienio rungtynes su „Espanyol“ komanda.

„Real“ gynėjas Raulis Albiolis, paklaustas apie trenerio ir žaidėjo emocijas, atsakė: „Jie tik apsikeitė nuomonėmis. Daugiau nieko nebuvo“, - teigė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.