F. Ribery karjerą norėtų baigti „Bayern“ klube

Franckas Ribery teigė, kad šis jo sezonas – geriausias ir pareiškė, jog norėtų savo karjerą baigti Miuncheno „Bayern“ klube.

F. Ribery mano, kad jam pavyko puikiai pasirodyti dėl trenerio J. Heynckeso.<br>AP
F. Ribery mano, kad jam pavyko puikiai pasirodyti dėl trenerio J. Heynckeso.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 20, 2013, 6:39 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 12:07 PM

„Esu patenkintas čia būdamas. Tai geriausias mano sezonas. „Bayern“ yra išskirtinis klubas, kurį sukūrė nuostabūs žmonės. Tikiuosi, kad čia baigsiu savo karjerą. Noriu išeiti kaip geras žmogus ir palikti savo žymę. Aš jau įsivaizduoju paskutinį mačą „Allianz Arena“ stadione. Noriu momento, kurio neužmirščiau visą gyvenimą“ ,- „L'Equipe“ teigė F. Ribery.

F. Ribery mano, kad jam pavyko puikiai pasirodyti dėl trenerio Juppo Heynckeso, kurį šią vasarą pakeis Josepas Guardiola.

„Mes jo labai ilgėsimės. Tai yra viena iš priežasčių, kodėl norime sezoną baigti laimėdami visus trofėjus, kuriuos galime. Jis čia įdėjo daug darbo. Tai – didis žmogus ir nuostabus treneris, - teigė F. Ribery. - J. Heynckesas padėjo man atgauti pasitikėjimą savimi, leido vėl mėgautis žaidimu.“

„Bayern“ gegužės 25 dieną Londone „Wembley“ stadione stos į Čempionų lygos mūšį su Dortmundo „Borussia“ komanda. Miuncheno klubas taip pat dar gali laimėti Vokietijos taurės trofėjų. „Bayern“ šiame sezone „Bundesliga“ pirmenybėse užėmė pirmąją vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.