„Bayern“ gerbėjai nerimsta: „Kur, po velnių, J. Guardiola?“

„Kur Josepas Guardiola?“ - toks klausimas vis dažniau pasigirsta Vokietijoje ir ypač tarp Miuncheno „Bayern“ sirgalių. Buvusio „Barcelona“ ir būsimo „Bayern“ stratego niekas niekur nebemato. Netgi šeštadienį Čempionų lygoje triumfavus Miuncheno klubui jo pamatyti nebuvo galima. J. Guardiola tiesiog neatvyko stebėti, kaip vasarą postą atiduosiantis Juppas Heynckesas mėgina laimėti tris pagrindinius sezono trofėjus. Du jis jau turi - „Bundesliga“ ir Čempionų lygos. Liko vienas – Vokietijos taurė. Ar iki to laiko kas nors pamatys J. Guardiolą?

„Bayern“ sirgaliai pasigedo J. Guardiolos, kuris laikosi atokiau nuo Miuncheno klubo.<br>AP
„Bayern“ sirgaliai pasigedo J. Guardiolos, kuris laikosi atokiau nuo Miuncheno klubo.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 27, 2013, 6:05 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 5:10 AM

Lrytas.lt pateikia welt.de komentarų skiltyje publikuoto teksto ištrauką.

Vemblio stadiono VIP tribūnoje šeštadienį susėdo daugybė žinomų žmonių. Čia netgi buvo galima pamatyti Tarptautinio olimpinio komiteto vadovus bei „Vyrą juodais drabužiais“ Willą Smithą, kuris atvyko iš JAV, kur futbolo kamuolys – kiaušinio formos.

Čia atvyko ir tie, kurių niekas nesitikėjo, bet ir tie, kurių buvo tikėtasi. Tačiau yra žmonių, kurių tikimasi, bet jie niekada neapsilanko. Taigi, kur Josepas Guardiola?

Kiekvieną šeštadienį jo būsimasis klubas renka titulą po titulo, tačiau jo paties niekas nemato. Ar kada nors jį kas pamatys? O gal žinia apie J. Guardiolos atvykimą į „Bayern“ - būdas sukelti šurmulį ir sukurti daugiau naujienų?

Jo Vemblio stadione su „Bayern“ prezidentu Uli Hoenessu ir pirmininku Karlu Heinzu Rummenigge'u nebuvo.

Ironiška, tačiau per tas savaites, kai „Bayern“ užkariaudavo vis kitus futbolo plotus, būsimasis komandos treneris slaptai naršė visą pasaulį.

Atrodo, kad J. Guardiola stengiasi geografiškai nepriartėti prie „Bayern“ klubo. Todėl visi natūraliai klausia: „Kodėl?“ Ar jis nenori būti matomas šalia U. Hoenesso? Gal nori būti šalia, kai baigsis visa ši trofėjais nusėta kelionė? O gal taip stengiasi išvengti minčių apie J. Heynckesą?

Iš tiesų, tai, ką dabar išgyvena J. Guardiola, yra kiekvieno būsimo vyro košmaras: jis turi stebėti, kaip karštas buvęs vyras puikiai dirba ir mėgaujasi paskutinėmis dienomis aukščiausiame taške.

Pridėkite ranką prie širdies – ir patys bėgtumėte nuo tokios situacijos. „Jis tikėjosi, kad „Bayern“ nelaimės Čempionų lygos“, - vienoje televizijos laidoje pareiškė Ruudas Gullitas, kalbėdamas apie J. Guardiolą. Tuomet gerbėjai ėmė spjaudytis: kaip ši sena tulpė iš Amsterdamo gali taip blogai galvoti?

Velykų laikotarpiu jis buvo pastebėtas keliaujantis į Barseloną. Tačiau buvusio savo „Barcelona“ ir būsimojo „Bayern“ klubų mačo jis vengė lyg maro.

Taigi, kur J. Guardiola? Ar jis dabar visiškai paniręs į Brazilijos miškus? O gal su indėnų gentimi Amazonėje? To futbolo gerbėjai nežino, tačiau atrodo, kad jis yra įsikūręs giliai džiunglėse, kur yra elektra.

Savaitgalį Berlyne vyks paskutinis „Bayern“ sezono mačas, ir sirgaliai nori sužinoti, ar J. Guardiola vis dar švariai apsiskutęs, o gal pasirašęs sutartį tapo ilgaplaukis?

Tačiau vienas įdomiausių klausimų – kaipgi jis sureagavo į pergalingą Arjeno Robbeno įvartį ir kaip reaguos į galimą trofėjų „trejybę“. Ar jis pašoks į viršų? Galbūt sušoks džiaugsmo tvistą? O gal susiims už galvos?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar Konstitucinis Teismas apgins prezidentą?