Ketvirtadienio futbolo rinka: gandai apie G. Bale'ą, C. Fabregasą ir kitus

Futbolo rinka verda kaip niekada. Būsimi komandų pasikeitimai, nauji pirkiniai ir žvaigždžių perėjimai kaitina populiariausios sporto šakos aistruolius. Tarp klubus pakeisiančių žaidėjų minimi Garethas Bale'as, Cescas Fabregasas, Davidas Luizas. Pateikiame mainų virtuvės ketvirtadienio gandus pagal mirror.co.uk.

G. Bale'o nori tris Europos galiūnai - „Manchester City“, „Manchester United“ ir „Paris Saint-Germain“ klubai.<br>AP
G. Bale'o nori tris Europos galiūnai - „Manchester City“, „Manchester United“ ir „Paris Saint-Germain“ klubai.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 30, 2013, 1:50 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 2:14 AM

Trys Europos galiūnai atsuko savo pabūklus į „Tottenham Hotspur“ žvaigždę G. Bale'ą. 80 milijonų svarų už šį futbolininką sumokėti yra pasirengę „Manchester City“, „Manchester United“ bei „Paris Saint-Germain“ klubai.

Apie savo norą palikti „Liverpool“ klubą Urugvajuje prakalbo Luisas Suarezas. O klubas jau spėjo sutarti dėl Vigo „Celta“ puolėjo Iago Aspaso atvykimo į „Anfield“ tvirtovę.

„Manchester United“ klube serą Alexą Fergusoną pakeitęs treneris Davidas Moyesas tikisi, kad „Barcelona“ žaidėjas Cescas Fabregasas ir vėl rungtyniaus kartu su savo senu bičiuliu Robinu Van Persiu. D. Moyesas nori, kad C. Fabregasas prie jo auklėtinių prisijungtų jau šią vasarą.

Italijos žiniasklaidos duomenimis, Turino „Juventus“ turi atsarginį planą, jeigu jiems nepavyktų susitarti su Gonzalo Higuainu. „Juventus“ planas „B“ - „Manchester United“ puolėjo Javiero Hernandezo įsigijimas.

Iš „Chelsea“ klubo įsigyti Davidą Luizą panoro naujasis „Napoli“ treneris Rafaelis Benitezas, su Londono klubu dirbęs dar šiame sezone, tvirtina „Daily Express“.

„Aston Villa“ vadovų norą praturtėti išmėginti nusprendė Madrido „Atletico“ klubas, už Christianą Benteke pasiūlęs 20 milijonų svarų sumą.

Aukščiausiąją lygą palikusio „Queens Park Rangers“ klubo vartininkas Julio Cesaras atskleidė, kad neketina palikti Anglijos, tačiau pareiškė, jog nori žaisti „Premier“ lygoje. Šis futbolininkas siejamas su „Arsenal“ ekipa.

„Liverpool“ klube turėtų likti Martinas Škrtelis, tvirtina jo agentas.

„Premier“ lygos naujokai „Hull City“ pateikė 1 milijonų svarų pasiūlymą „Leicester“ klubui. Jie nori įsigyti jų vartininkas Kasperą Schmeichelį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.