Anglijos „Premier“ lyga netyčia paskelbė apie J. Mourinho sugrįžimą (papildyta)

Sekmadienį Anglijos „Premier“ lygos svetainė paskelbė, kad į Londono „Chelsea“ sugrįžo Jose Mourinho. Pasirodžiusiame tekste buvo paminėtas pirmadienis. Tiesa, svetainės administratoriai paskubėjo – nes dar nėra oficialiai paskelbta, ar šeštadienį su Madrido „Real“ paskutinį mačą sužaidęs strategas iš Portugalijos sugrįš į Anglijos klubą.

Futbolo pasaulyje apie J. Mourinho sugrįžimą į „Chelsea“ kalbama jau seniai. Netyčia iš anksto parengto teksto pasirodymas tik patvirtina šiuos gandus.<br>sports.yahoo.com
Futbolo pasaulyje apie J. Mourinho sugrįžimą į „Chelsea“ kalbama jau seniai. Netyčia iš anksto parengto teksto pasirodymas tik patvirtina šiuos gandus.<br>sports.yahoo.com
Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters” ir lrytas.lt inf.

2013-06-02 12:19, atnaujinta 2018-03-06 00:12

„Portugalas sugrįžo į „Stamford Bridge“. Jis pasirašė xx-metų kontraktą“, - buvo rašoma tekste. Vėliau ši naujiena buvo pašalinta.

Futbolo pasaulyje apie J. Mourinho sugrįžimą į „Chelsea“ kalbama jau seniai. Netyčia iš anksto parengto teksto pasirodymas tik patvirtina šiuos gandus.

Tiesa, „Premier“ lygos svetainės administratoriai vėliau atsiprašė už šį incidentą ir tvirtino, kad jokios išankstinės informacijos apie susitarimą neturi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas