E. Zubas pripažintas geriausiu Lenkijos aukščiausiosios lygos vartininku (video)

Lietuvis Emilijus Zubas išrinktas geriausiu praėjusį savaitgalį pasibaigusio Lenkijos „Ekstraklasa“ čempionato vartininku.

Po praėjusių metų sezono futbolininkas pasirašė dviejų metų kontraktą su Rygos „Daugava“, o Latvijos klubas pusmečiui žaidėją išnuomavo Belchatovo GSK.<br>gksbelchatow.com
Po praėjusių metų sezono futbolininkas pasirašė dviejų metų kontraktą su Rygos „Daugava“, o Latvijos klubas pusmečiui žaidėją išnuomavo Belchatovo GSK.<br>gksbelchatow.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 4, 2013, 12:11 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:52 PM

22 metų žaidėjas į Lenkiją, Belchatovo GSK ekipą, atvyko tik nuo antrojo pirmenybių rato. Prie autsaiderių komandos prisijungęs lietuvis iškart atkreipė į save dėmesį. Penkeriose pirmose savo rungtynėse E. Zubas nepraleido nė vieno įvarčio, o komanda ėmė rinkti taškus.

Įspūdingas E. Zubo žaidimas neliko nepastebėtas bei susilaukė ne tik daug gražių žodžių, bet ir realaus apdovanojimo – lietuvis išrinktas absoliučiai naudingiausiu balandžio mėnesio „Ekstraklasa“ futbolininku.

Dar didesnis pripažinimas lietuvio laukė po sezono, kai jis tapo absoliučiai geriausiu Lenkijos aukščiausiosios lygos vartininku.

Šiuo metu vartininkas grįžo į Lietuvą, kur prisijungė prie Lietuvos nacionalinės komandos. Lietuva penktadienį pasaulio čempionato atrankos rungtynėse susitiks su Graikijos rinktine.

Būtent iš Panevėžio kilusiam vartininkui pranašaujama vieta startinėje sudėtyje.

E. Zubas nuo 2010 m. gynė Panevėžio „Ekrano“ komandos garbę, su klubu dukart tapo šalies čempionu.

Po praėjusių metų sezono futbolininkas pasirašė dviejų metų kontraktą su Rygos „Daugava“, o Latvijos klubas pusmečiui žaidėją išnuomavo Belchatovo GSK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.