Pele: „Neymaras gali tapti geresniu futbolininku nei L. Messi“

Legendinis Brazilijos futbolininkas Pele mano, kad brazilas Neymaras turi galimybių pranokti argentinietį Lionelį Messi ir tapti geriausiu pasaulio žaidėju.

Šį pirmadienį brazilų talentas buvo pristatytas „Barcelona“ klubo gerbėjams, o jo pasveikinti į „Nou Camp“ stadioną atvyko beveik 60 tūkstančių sirgalių.<br>AP
Šį pirmadienį brazilų talentas buvo pristatytas „Barcelona“ klubo gerbėjams, o jo pasveikinti į „Nou Camp“ stadioną atvyko beveik 60 tūkstančių sirgalių.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 5, 2013, 2:46 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 9:19 PM

Šį pirmadienį brazilų talentas buvo pristatytas „Barcelona“ klubo gerbėjams, o jo pasveikinti į „Camp Nou“ stadioną atvyko beveik 60 tūkst. sirgalių.

Pele teigė, kad Neymaras ypač sparčiai patobulėjo per pastaruosius dvejus metus, ir mano, kad jam persikėlus į Europą, Brazilijos futbolas prarado didžiulį talentą, rašo sambafoot.com.

„Neymaras tikrai padarė pažangą per pastaruosius porą metų. Jis gali gerai valdyti kamuolį abejomis kojomis ir neblogai žaisti galva“, - teigė triskart pasaulio čempionu tapęs Pele.

„Abu „Barcelona“ žaidėjai, tiek L. Messi, tiek Neymaras, yra labai geri. Man patinka argentinietis, aš myliu šį futbolininką. Tačiau lygindamas šiuos žaidėjus manau, kad Neymaras turi galimybių pranokti L. Messi.

Nesu patenkintas, kad Neymaras paliko „Santos“ klubą, nes jis prarado puikų talentą. Bet rimčiau kalbant, jam yra geriau išvykti, jis Brazilijoje yra neabejotinai geriausias, o dabar turi galimybę savo talentą įrodyti visam pasauliui.

Žaidimas Europoje ir Pietų Amerikoje skiriasi. Senajame Žemyne futbolas yra „kietesnis“, Pietų Amerikoje daugiau dėmesio skiriama technikai“, - teigė Pele.

Futbolo legenda mano, kad artėjančiame pasaulio čempionate šeimininkė Brazilija nebus favoritė, o daugiausia galimybių nugalėti turės Vokietija ir Ispanija.

„Manau, Brazilija turi puikų šansą čempionatą suorganizuoti puikiai. Laimėti turnyrą brazilams bus labai sunku, tačiau komanda turės talentingų žaidėjų.

Jei reikėtų pasirinkti dabar, likus metams iki čempionato pradžios, sakyčiau, kad Vokietija turi daugiausia galimybių laimėti pasaulio taurę. Tai gera komanda, kuriai atstovauja puikūs žaidėjai. Antroji favoritė būtų Ispanija. Toliau rikiuotųsi Brazilija“, - teigė Pele.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.