Į „Ekrano“ peržiūrą atvyksta du futbolininkai iš Serbijos

„Ekranas“, besiruošdamas Čempionų lygos atrankos turnyrui, ieško pastiprinimo. Trečiadienį į peržiūrą atvyksta du futbolininkai iš Serbijos - Dejanas Djeničius ir Marko Vučetičius.

„Ekranas“, besiruošdamas Čempionų lygos atrankos turnyrui, ieško pastiprinimo.<br>fkekranas.lt
„Ekranas“, besiruošdamas Čempionų lygos atrankos turnyrui, ieško pastiprinimo.<br>fkekranas.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 6, 2013, 3:28 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:02 PM

D. Djeničius pastaruosius tris sezonus žaidė savo šalyje, aukščiausios lygos „Jagodina“ ekipos sudėtyje. Puolėjas šioje komandoje sužaidė 63 mačus ir įmušė 10 įvarčių. Prieš dvi savaites finišavusiame šalies čempionate „Jagodina“ užėmė 4-ąją vietą ir laimėjo šalies taurę. Futbolininkas per savo karjerą yra rungtyniavęs ir užsienio klubuose Olandijoje, Azerbaidžane, Makedonijoje, Slovėnijoje bei Lenkijoje.

Dar vienas serbas klubo peržiūroje - Marko Vučetičius. Tai 26-erių metų vidurio saugas, kuris nuo 2011-ųjų metų rungtyniavo Makedonijos aukščiausiosios lygos „Bregalnica Štip“ klube.

Šį mėnesį pasibaigusiame čempionate serbo atstovaujama ekipa užėmė 6-ąją vietą, o M.Vučetič abu šioje komandoje praleistus sezonus buvo tvirtas startinės sudėties žaidėjas, per 59 rungtynes įmušęs 6 įvarčius.

Beje, prieš persikeldamas į Makedoniją, saugas dvejus metus žaidė „Indjija“ klube, kuriame rungtyniavo kartu su buvusiu ekraniečiu Marko Andželkovičiumi. Su šia komanda serbas per dvejus metus iškopė į aukščiausiąją Serbijos lygą ir per 38 rungtynes pelnė 5 įvarčius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?