M. Ballacko atsisveikinimo rungtynėse - J. Mourinho, M. Schumacheris, B. Beckeris

Buvęs Vokietijos futbolo rinktinės kapitonas sužaidė atsisveikinimo rungtynes. Dar praėjusių metų rudenį apie savo karjeros pabaigą paskelbęs 36-erių Michaelis Ballackas su futbolu ir aistruoliais atsisveikino Leipcige, kur jo garbei buvo sužaistos rungtynės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 7, 2013, 12:30 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 7:22 PM

M. Ballackas į rungtynes pakvietė savo bičiulius, buvusius bendraklubius, o parodomąjį mačą stebėjo 44 tūkstančiai žiūrovų.

Jose Mourinho tapo pasaulio komandos treneriu, o buvęs Vokietijos strategas Rudi Volleris dirigavo M. Ballacko draugų komandai.

„Zentralstadion“ stadione žaidė Didier Drogba, Romanas Weidenfelleris, Philippas Lahmas, Ulfas Kristenas, Andrijus Ševčenko, Michaelas Essienas, Miroslavas Klose, Lotharas Matthausas ir „Formulės 1“ legenda Michaelis Schumacheris.

Buvo ir tokių, kuriuos ant futbolo vejos išvysi nedažnai - Miuncheno „Bayern“ prezidentas Uli Hoenessas, Vokietijos rinktinės treneris Jocahimas Low'as, Vokietijos futbolo federacijos prezidentas Wolfgangas Niersbachas ir buvęs tenisininkas Borisas Beckeris.

M. Ballackas pelnė tris įvarčius, o jo komanda laimėjo mačą 4:3.

Per savo karjerą M. Ballackas yra atstovavęs Leverkuzeno „Bayer“, Miuncheno „Bayern“ ir Londono „Chelsea“ ekipose. Vokietijos rinktinės marškinėlius per 11 metų M. Ballackas užsivilko 98 kartus ir pelnė 42 įvarčius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.